EDICTO sobre aprobación definitiva del Estudio de detalle de ordenación de volúmenes de la manzana-b (parcela f) de la unidad de actuación núm. 9.

 

Edicte pel qual es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de 9 de novembre de 2023, va aprovar, per unanimitat dels assistents, l'acord d'Aprovació definitiva de l'estudi de detall d'ordenació de volums de l'illa-b (parcel·la f) de la unitat d'actuació número 9, el text del qual es transcriu literalment:

 

"Vist que la Junta de Govern local, en sessió de data 18 de maig de 2023, va adoptar l'acord d'aprovar inicialment l'Estudi de Detall d'ordenació de volums de l'illa-b (parcel·la f) unitat d'actuació 9 promogut per la Sra. Maria Antònia Estapé Bramona i subscrit per l'arquitecte Sr. Josep Maria Clavera i Ortiz.

Vist l'acord d'aprovació inicial es va sotmetre a informació pública mitjançant la publicació d'anuncis en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 8 de juny de 2023, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8973 de 4 d'agost de 2023, en el Diari "EL PUNT", de data 5 de juny de 2023 i en el taulell d'anuncis de la Corporació, per un termini de 20 dies.

Vist que l'acord d'aprovació inicial es va notificar als promotors de l'Estudi de detall així com a la Junta de Compensació de l'àmbit de la Unitat d'Actuació 9.

Atès que durant el tràmit d'informació pública no s'han formulat al·legacions.

De conformitat amb allò establert a la disposició transitòria novena del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, Text Refós de la Llei d'Urbanisme, articles 66 i 64.1 apartat d) del Decret Legislatiu 1/90, de 12 de juliol, pel qual s'aprova la refosa dels textos legals vigents a Catalunya en matèria urbanística, i l'article 22.2 apartat c) de la Llei de Bases del Regim Local,

Vist l'informe favorable de la Comissió Informativa, es proposa al Ple l'adopció dels següents ACORDS:

 

Primer.- Aprovar definitivament la l'Estudi de Detall d'ordenació de volums de l'illa-b (parcel·la f) unitat d'actuació 9 promogut per la Sra. Maria Antònia Estapé Bramona i subscrit per l'arquitecte Sr. Josep Maria Clavera i Ortiz.

 

Segon.- Publicar l'acord d'aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el taulell d'anuncis de la Corporació i en un dels diaris de més tirada de la província, i notificar-ho en els interessats a l'expedient.

 

Tercer.- Notificar el present acord a tots els propietaris de forma individual i altres interessats afectats per l'Estudi de Detall, a la Junta de Compensació de la UA-9, així com a l'Àrea de Territori i Sostenibilitat d'aquesta Corporació.

 

Quart.- Remetre a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona còpia del projecte i de l'expedient complet, dins dels deu dies següents a aquest acord."

 

Podeu consultar la documentació gràfica en el següent enllaç:

http://laroca.webmunicipal.diba.cat/media/repository/doc_secr_enllac/2023/

urbanisme_ssjj/La_Roca_ED_Estudi_Detall_Signat.pdf

 

La Roca del Vallès, 15 de novembre de 2023

 

Marta Pujol Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15158 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Estudio de detalle de ordenación de volúmenes de la manzana-b (parcela f) de la unidad de actuación núm. 9.","published_date":"2024-01-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15158"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9084 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-22/15158-edicto-aprobacion-definitiva-estudio-detalle-ordenacion-volumenes-manzana-b-parcela-f-unidad-actuacion-num-9 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.