ANUNCIO sobre convocatoria de varios procesos selectivos de estabilización mediante concurso.

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, per Decrets del tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, de dia 22 de desembre de 2023, aprova les Bases específiques i convoca els processos selectius de les places incloses a l'Oferta Pública d'Ocupació 2021 d'estabilització mitjançant concurs, per cobrir les places vacants en plantilla, les quals tot seguit es detallen:

 

Convocatòria 15 Bis Decret 2023/3738

- Batxillerat o equivalent (C1). Àmbit funcional de ciutadania i servei a les persones

- Règim jurídic: personal laboral

- Número de places: 1

- Codi: 3459

- Expedient 2023/12876T

 

Convocatòria 16 Bis Decret 2023/3740

- Auxiliar administratiu/va C2

- Règim jurídic: personal funcionari

- Número de places: 1

- Codi: 3010

- Expedient 2023/12877R

 

Convocatòria 21 Bis Decret 2023/3739

- ESO o equivalent (C2) personal d'oficis. Àmbit funcional manteniments, obres i jardins

- Règim jurídic: personal laboral

- Número de places: 1

- Codi: 3421

- Expedient 2023/12878W

 

Les bases íntegres reguladores que regeixen les convocatòries estan publicades al BOPB de data 12 de gener de 2024 i a l'E-tauler de la web de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda (www.staperpetua.cat).

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Els successius anuncis relatius a aquestes convocatòries es publicaran a e-tauler de la web de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda (www.staperpetua.cat).

 

Santa Perpètua de Mogoda, 12 de gener de 2024

 

Isabel García Ripoll

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15073 {"title":"ANUNCIO sobre convocatoria de varios procesos selectivos de estabilización mediante concurso.","published_date":"2024-01-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15073"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda,DOGC,DOGC 2024 nº 9083 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-19/15073-anuncio-convocatoria-varios-procesos-selectivos-estabilizacion-concurso https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.