EDICTO relativo a la convocatoria del proceso selectivo para la cobertura con carácter interino de una plaza de la escala de administración general, subescala administrativa, grupo profesional C1.

El President del Consell Comarcal del Pla d'Urgell va aprovar en data 11 de gener de 2024 la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura amb carácter interí d'una plaça de l'escala d'administració general, sots-escala administrativa, grup professional C1.

La publicació del present acte administratiu en aquest Diari Oficial és fa en compliment de l'article 286.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

El termini per presentar sol·licituds de participació és de 20 dies hàbils i s'inicia a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i 8,45 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, es podrà interposar un dels següents recursos:

a. Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut, en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la publicació.

b. Recurs contenciós- administratiu davant del Jutjat del Contenciós Administratiu de Lleida, dins del termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la publicació.

Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que s'estimi procedent.

 

Mollerussa, 11 de gener de 2024

 

Jordi Martínez Atero

Vicepresident primer

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14925 {"title":"EDICTO relativo a la convocatoria del proceso selectivo para la cobertura con carácter interino de una plaza de la escala de administración general, subescala administrativa, grupo profesional C1.","published_date":"2024-01-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14925"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Pla d'Urgell,DOGC,DOGC 2024 nº 9081 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-17/14925-edicto-relativo-convocatoria-proceso-selectivo-cobertura-caracter-interino-plaza-escala-administracion-general-subescala-administrativa-grupo-profesional-c1 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.