EDICTO sobre aprobación de las bases generales y específicas reguladoras de la convocatoria del proceso de selección por el turno restringido de promoción interna, para la contratación laboral de una plaza vacante de delineante en la plantilla de personal laboral del Consejo Comarcal de El Gironès, y la convocatoria del respectivo procedimiento selectivo.

El Consell Comarcal del Gironès, mitjançant resolució de la Presidència de data 9 de gener de 2024, ha aprovat les bases generals i específiques reguladores de la convocatòria del procés de selecció pel torn restringit de promoció interna, per a la contractació laboral d'una plaça vacant de delineant a la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Gironès, i la convocatòria del respectiu procediment selectiu.

Per resolució de la Presidència de data data 9 de gener de 2024 es varen aprovar les bases generals i específiques reguladores de la convocatòria del procés de selecció pel torn restringit de promoció interna, per a la contractació laboral d'una plaça vacant de delineant a la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Gironès, i la convocatòria del respectiu procediment selectiu per a la presentació de sol·licituds pel termini de vint dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la de la darrera publicació de l'anunci de les bases i la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Girona o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Les bases, també, es poden consultar al tauler d'edictes electrònic i al web.

 

Aquestes bases, de conformitat amb l'art. 90 del RPEL, es publiquen íntegrament al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat, a l'e-Tauler i al web amb el contingut següent:

 

 

BASES GENERALS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PEL TORN RESTRINGIT DE PROMOCIÓ INTERNA, PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL D'UNA PLAÇA VACANT DE DELINEANT A LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL DEL CONSELL COMARCAL DEL GIRONÈS

 

1. Objecte de les bases

És objecte d'aquestes bases la regulació del procés selectiu de l'oferta pública d'ocupació de l'any 2023, aprovada per acord del Consell de Presidència de data 25 de gener de 2023, destinat a la promoció interna d'un delineant. El contingut d'aquestes bases serà completat amb les bases específiques que regeixin expressament aquesta convocatòria.

La plaça vacant a la plantilla objecte de la convocatòria i en execució de l'oferta pública d'ocupació de l'any 2023 es descriu a continuació (i es concreta en les seves bases específiques):

 

Personal laboral

 

Denominació places

Subgrup (equivalent)

Nombre places

Vacants

A cobrir per promoció interna

Delineant

B

1

1

1

 

 

2. Requisits i condicions generals dels aspirants

Per a ser admesos a la realització d'aquest procés, els aspirants hauran de complir amb aquests requisits:

a) Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

b) Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També seran admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat, però visquin a càrrec dels seus progenitors.

Aquells/es aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar els coneixements de la llengua castellana (nivell B2 o superior).

La prova de coneixements de llengua castellana consistirà en mantenir una conversa, amb els assessors que el tribunal de selecció nomeni, de manera que quedi demostrat un domini suficient de l'idioma per part de l'aspirant.

Romandran exempts de realitzar aquesta prova els/les aspirants que tinguin la nacionalitat d'un estat on la llengua castellana sigui idioma oficial, o que hagin presentat, juntament amb la sol·licitud per a prendre part en el procés de selecció, còpia autèntica d'algun dels documents següents:

- Certificat que acrediti que s'ha cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol.

- Diploma de nivell superior d'espanyol o certificació acadèmica que acrediti que han superat totes les proves adreçades a la seva obtenció.

- Certificat d'aptitud en espanyol per estrangers expedit a les escoles oficials d'idiomes.

c) Estar en possessió del títol acadèmic oficial exigit, o bé un de nivell equivalent o superior, de conformitat amb el que estableixin les bases específiques. El diploma acreditatiu de la titulació acadèmica exigida pot ser substituït pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa per a la seva expedició.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, caldrà que prèviament hagi estat concedida l'homologació corresponent o el reconeixement de la titulació per exercir la professió objecte de la convocatòria i s'haurà d'aportar el títol acadèmic traduït per intèrpret jurat amb el reconeixement de la titulació per exercir la professió objecte de la convocatòria.

d) Tenir capacitat funcional per a l'exercici de les places convocades. En cas de discapacitat oficialment reconeguda, els aspirants hauran d'acreditar la compatibilitat amb les funcions pròpies del lloc de treball.

e) No estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes ni trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas dels aspirants nacionals d'un altre estat, no han de trobar-se inhabilitats o en situació equivalent, ni haver estat sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu estat, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.

f) No concórrer en cap causa d'incompatibilitat, d'acord amb el que estableix la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

g) Acreditar coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana equivalents al nivell C1 del Marc europeu comú de referència (MECR) segons estableix el Decret 161/2002, d'11 de juny.

Els candidats que no hagin acreditat documentalment els coneixements de català duran a terme una prova específica de coneixements de llengua catalana, en què es valoraran tant els coneixements orals com els escrits. Quedaran exemptes d'aquesta prova les persones que presentin un certificat de coneixement del català del nivell corresponent a la plaça convocada expedit per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) o algun dels altres títols, diplomes i certificats considerats equivalents en la Llista de titulacions equivalents als certificats de coneixements de català de la DGPL, elaborada a partir de l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril.

El tribunal podrà comptar amb la col·laboració d'assessors especialistes en llengua o encomanar la realització de les proves a professionals externs, si és necessari.

Quedaran exemptes d'acreditar aquests coneixements, les persones que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir al Consell Comarcal del Gironès, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior.

h) Carnet de conduir i vehicle propi per a desplaçaments

i) Requisits específics: seran aquells altres requisits que, de forma individualitzada, es relacionin a les bases específiques de la convocatòria, si escau.

L'aspirant ha de complir tots els requisits generals i específics exigits en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data de contractació com a personal laboral fix, excepte que les bases específiques disposin uns terminis diferents.

No obstant això, si durant el procés selectiu, el tribunal considera que hi ha raons suficients podrà demanar a qualsevol de les persones aspirants que acreditin el compliment de totes o alguna de les condicions i els requisits exigits per prendre part en el procés selectiu de què es tracti.

 

3. Presentació de sol·licituds i termini

Les sol·licituds es presentaran a la seu electrònica del Consell Comarcal del Gironès i s'hi annexarà el model normalitzat d'aquestes bases, en el termini de 20 dies naturals comptats des de l'endemà de la darrera publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de Província de Girona o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Caldrà que les persones candidates indiquin la plaça a la qual concorren per a la seva participació, respecte de les que s'indiquen a les bases específiques, i que aportin la resta de documentació justificativa.

Si alguna de les sol·licituds té algun defecte esmenable, aquesta circumstància es farà pública en la resolució de persones admeses i excloses, a fi que en un termini de deu dies l'esmeni, de conformitat amb l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Per poder presentar la sol·licitud telemàticament, caldrà disposar de certificat digital o de signatura electrònica. Es pot obtenir seguint les instruccions dels enllaços següents:

· IdCat-Mobil

https://web.gencat.cat/ca/tramits/com-tramitar-en-linia/identificacio-digital/id-cat-mobil/

· Certificat IdCat

https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/menu.do

Per a més informació sobre la identificació digital podeu consultar:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/com-tramitar-en-linia/identificacio-digital/

 

4. Contingut de la sol·licitud i confidencialitat

Les sol·licituds també podran presentar-se en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 10 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Els aspirants amb discapacitat han de fer constar expressament en la sol·licitud aquesta condició, així com les adaptacions que sol·liciten per a la realització de les proves. En cas contrari, s'entén que renuncien al seu dret.

Les sol·licituds han d'anar acompanyades de:

a) Còpia de DNI, NIE o passaport en vigor

b) Còpia de la titulació acadèmica exigida per prendre part en el corresponent procediment selectiu o justificant d'haver efectuat el pagament dels drets per a la seva obtenció.

c) Còpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió de coneixements de llengua catalana del nivell corresponent o superior a l'exigit a les bases específiques o documentació acreditativa d'estar en alguna de les situacions d'exempció de la realització de l'exercici de coneixements de llengua catalana previstes a la convocatòria.

d) Per a les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola, còpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió de coneixements de llengua castellana del nivell corresponent (B2) o superior a l'exigit a les bases específiques o documentació acreditativa d'estar en alguna de les situacions d'exempció de la realització de l'exercici de coneixements de llengua castellana previstes a la convocatòria.

e) Currículum vitae amb la informació mínima següent:

- Dades personals i de contacte

- Formació acadèmica reglada

- Formació complementària, amb indicació del nombre d'hores lectives de cada curs o seminari

- Experiència laboral, amb indicació dels diversos càrrecs ocupats, temps durant el qual es varen ocupar i detall de les funcions desenvolupades

- Coneixements i certificats lingüístics

f) Documentació acreditativa de l'experiència laboral i de la formació complementària justificativa dels mèrits al·legats en el currículum:

- L'experiència laboral en administracions públiques s'acreditarà mitjançant certificat de serveis prestats.

- L'experiència laboral en empreses privades i entitats s'acreditarà mitjançant informe de vida laboral expedit per la TGSS, juntament amb un certificat de l'empresa en què es facin constar les funcions realitzades.

g) Còpia de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs. Tots els mèrits s'han d'acreditar amb l'aportació dels corresponents diplomes o certificats. La puntuació obtinguda en aquesta fase incrementarà la del conjunt de les proves selectives. Els mateixos mesos, per raó de serveis prestats, no poden puntuar en diferents apartats. La formació s'acreditarà mitjançant còpia de les titulacions o certificats formatius emesos pel centre corresponent en què constarà la denominació del centre emissor, el nombre d'hores, el programa formatiu i l'assistència i l'aprofitament, si escau. Justificació documental dels requisits específics exigits per a cada convocatòria, que es troben enumerats en les bases específiques corresponents, si escau.

Tots els requisits exigits s'hauran de posseir en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, i no s'han d'haver perdut cap d'ells en el moment de la contractació laboral. Els mèrits al·legats pels aspirants en el concurs de mèrits també hauran d'estar referits, com a molt tard, a l'últim dia del termini de presentació de sol·licituds de participació en aquest procés selectiu.

Preferentment, a efectes de simplificació en la presentació de la sol·licitud, la diferent documentació acreditativa que es vulgui adjuntar es podrà comprimir en un o dos arxius (formats admesos: zip, rar) i caldrà presentar-los junt amb la sol·licitud.

Es garanteix total confidencialitat de la participació i valoració dels aspirants en els processos de selecció així com de qualsevol de les seves dades personals i professionals assegurant que la participació dels aspirants queda en l'estricte àmbit de l'òrgan qualificador.

 

5. Admissió dels aspirants

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i en el termini màxim d'un mes, la Presidència dictarà resolució aprovant la llista provisional de les persones admeses i excloses al procés selectiu, amb indicació, en el seu cas, del motiu de l'exclusió i, si escau, de la realització de l'exercici de coneixements de llengua catalana i de llengua castellana.

La publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses a l'e-tauler i al web del Consell Comarcal del Gironès substitueix la notificació individual a les persones interessades, de conformitat amb l'art. 45.1.b LPACAP.

Aquesta llista expressarà també la composició del tribunal qualificador, el lloc, el dia i l'hora d'inici de la prova amb la qual s'iniciï cada procés de selecció.

Dita resolució es farà pública a l'e-Tauler i al web del Consell Comarcal del Gironès, concedint-se a les persones aspirants un termini de 10 dies a partir de l'endemà de la seva publicació, per formular davant la Presidència les reclamacions que creguin oportunes adreçades a esmenar els defectes que s'hagin pogut produir o per adjuntar la documentació que es requereix a la convocatòria, d'acord amb el que disposa l'art. 68 LPACAP. En cas que les persones aspirants no esmenin dins d'aquest termini el defecte a elles imputable, que hagi motivat la seva exclusió, es considerarà que desisteixen de la seva petició.

Les al·legacions presentades seran resoltes en el termini màxim de 30 dies següents a la finalització del termini per a la seva presentació. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entendran desestimades.

Si no es presenten al·legacions o aquestes es desestimen, la llista de persones admeses i excloses es considerarà definitivament aprovada i no caldrà publicar-la de nou.

Si s'accepta alguna al·legació es procedirà a aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses amb les esmenes corresponents i es farà pública a l'e-Tauler i al web del Consell Comarcal del Gironès.

Les errades de fet que es puguin advertir es podran esmenar en qualsevol moment del procés, d'ofici o a petició de la persona interessada (art. 109.2 LPACAP).

Als efectes d'admissió de les persones aspirants es tindran en compte les dades que aquestes facin constar a la sol·licitud i serà responsabilitat seva la veracitat de les mateixes. El Consell Comarcal del Gironès podrà requerir, als efectes escaients, l'acreditació dels aspectes necessaris quan cregui que hi ha inexactituds o falsedats en les quals hagin pogut incórrer les persones aspirants, les quals podran ser excloses motivadament de la convocatòria en qualsevol moment si no compleixen els requisits. L'admissió no implica el reconeixement dels requisits exigits.

Les persones aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. D'acord amb la normativa de protecció de dades s'informa que les dades personals de les persones aspirants seran tractades pel Consell Comarcal del Gironès amb la finalitat de gestionar la seva participació en aquest procés. Tret d'obligació legal, les dades no seran cedides a tercers. Poden consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a https://www.girones.cat/politica-de-proteccio-de-dades/

La identificació dels aspirants admesos i exclosos al procés de selecció, així com la resta d'anuncis que identifiquin als aspirants, es realitzarà de forma que respecti les previsions de la disposició addicional 7a de Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

 

6. Tribunal qualificador

El tribunal qualificador es designarà de conformitat amb l'art. 72 del Decret 214/1990 i seg. i l'art. 60 del TRLEBEP i serà constituït per un nombre senar de membres, amb els suplents respectius. La seva composició s'haurà d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, i es tendirà a la paritat entre dona i home, tal i com estableix la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes.

Els membres del tribunal hauran de tenir una titulació igual o superior a l'exigida per a les places o llocs de treball objecte de la convocatòria.

El tribunal no podrà constituir-se sense la presència de la Presidència i de la Secretaria. Tampoc podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat de les persones membres, titulars o suplents indistintament.

El tribunal pot acordar la incorporació d'assessors especialistes externs, que en l'exercici de la seva especialitat tècnica, col·laboraran amb el tribunal, amb veu però sense vot.

Els membres del tribunal qualificador es poden abstenir i els aspirants poden recusar-los si concorre algun dels motius dels articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en qualsevol moment del procés selectiu. La possibilitat de recusació també és extensiva als membres assessors del tribunal des del moment de la seva incorporació.

El tribunal haurà d'observar l'oportuna confidencialitat i el secret professional en tot el que fa referència a les qüestions tractades en les reunions que es duguin a terme.

El tribunal adoptarà les mesures necessàries per garantir que les proves o els exercicis de la fase d'oposició que siguin escrits i no hagin de ser llegits davant d'ell, siguin corregits sense que es conegui la identitat de les persones aspirants que hi participen.

El tribunal resoldrà els dubtes i incidències que es presentin i prendrà els acords necessaris pel correcte desenvolupament del procés de selecció en tot allò no previst a les bases generals ni a les bases específiques.

En tot cas, el procediment d'actuació del tribunal s'ajustarà al que disposa la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya o la normativa de procediment administratiu que sigui d'aplicació en cada moment.

En qualsevol moment, el tribunal pot requerir a les persones aspirants l'acreditació de la seva personalitat mitjançant la presentació de qualsevol document oficial identificatiu.

El tribunal adoptarà les mesures necessàries per tal que les persones aspirants discapacitades gaudeixen d'igualtat d'oportunitats per a la realització de les proves que la resta d'aspirants. El tribunal decidirà sobre les peticions d'adaptacions que s'efectuïn i tindrà en consideració que no comportin una despesa excessiva.

El tribunal és constituït pels membres següents:

Presidència: la gerent del Consell Comarcal del Gironès o persona en qui delegui

Vocals:

el cap dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Gironès o persona en qui delegui

el coordinador dels Serveis Administratius del Consell Comarcal del Gironès o funcionari en qui delegui

Un/a tècnic/a especialista en la matèria relacionada amb la plaça convocada, que pot ser o no del Consell Comarcal del Gironès.

Secretari: el secretari general del Consell Comarcal del Gironès o un funcionari del Consell Comarcal del Gironès amb titulació igual o superior a la plaça convocada

Tots els membres del tribunal qualificador, inclòs el que actua com a secretari, tindran veu i vot, i la Presidència tindrà vot de qualitat en cas d'empat. Les decisions s'hauran d'adoptar per majoria.

A tots els efectes, la seu del tribunal serà la del Consell Comarcal del Gironès (C/ Riera de Mus, 1 A).

 

7. Sistema selectiu

El sistema selectiu serà el que es determini en les bases específiques de cada convocatòria, d'acord amb el que estableix l'art. 61 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic. El procés de selecció haurà de vetllar especialment per tal que les proves a superar tinguin connexió amb l'adequació al desenvolupament de les tasques del lloc de treball convocat.

 

8. Inici i desenvolupament del procés de selecció

El lloc, la data i l'hora de començament de la primera prova o exercici del procés selectiu convocat seran anunciats a l'e-Tauler i al web del Consell Comarcal del Gironès. Si el tribunal ho considera oportú, es podrà realitzar més d'un exercici o prova en una mateixa sessió.

Les persones aspirants seran convocades per a cadascun dels exercicis o proves en crida única. El tribunal ha de requerir a l'inici de cada prova i/o exercici, la identificació de les persones aspirants mitjançant la presentació del DNI, passaport o permís de conduir originals. La seva manca o l'absència en el moment de la crida, dona lloc a l'exclusió automàtica del procés selectiu. Les persones aspirants, en cas d'incompareixença, hauran de ser excloses, llevat dels casos de força major, degudament justificats i apreciats lliurement pel tribunal.

En qualsevol cas, tant el tribunal com l'òrgan convocant poden requerir en qualsevol moment a les persones aspirants l'acreditació de la seva identitat, així com els aspectes necessaris relatius a la seva participació en la convocatòria i al desenvolupament del procés selectiu, especialment quan considerin que hi ha inexactitud o falsedat transcendental en les qual hagin pogut incórrer i en aquest cas podran ser excloses motivadament de la convocatòria en qualsevol moment que se'n tingui constància.

El tribunal farà pública, en els locals on s'hagin realitzat les proves o al web comarcal, els resultats de cada prova o exercici i l'anunci de la data, hora i lloc de la prova o exercici següent.

Per determinar l'ordre d'actuació de les persones aspirants, si es fa necessari establir algun torn per raó de la disponibilitat del material per realitzar els exercicis pràctics o per qualsevol altra causa que impedeixi d'examinar-los simultàniament, iniciaran la prova les persones aspirants per ordre de presentació de les sol·licituds respectives.

Durant la realització del procés selectiu, les persones aspirants no podran fer ús de telèfons mòbils ni altres mitjans de comunicació amb l'exterior ni podran sortir del recinte on es dugui a terme la prova selectiva durant la realització d'aquesta. L'incompliment d'aquestes normes o bé les actituds de falta de respecte o consideració envers la resta de persones del procés selectiu o envers el propi tribunal comportaran l'expulsió de la persona aspirant en qüestió de forma immediata del procés selectiu, la qual cosa es farà constar de forma expressa en l'acta emesa pel tribunal.

En les proves selectives que es facin, la fase de concurs, si escau, serà posterior a la fase d'oposició.

La puntuació definitiva s'obtindrà sumant a la puntuació final de la fase d'oposició, la puntuació atorgada en la fase de concurs segons els mèrits al·legats i acreditats, de conformitat amb els barems establerts en cada convocatòria específica.

En cap cas, la puntuació obtinguda a la fase de concurs pot ser aplicada per superar la fase d'oposició, cadascun dels exercicis de la qual s'ha d'aprovar prèviament.

El tribunal pot acordar la incorporació d'assessors especialistes externs, que en l'exercici de la seva especialitat tècnica, col·laboraran amb el tribunal, amb veu però sense vot.

Els membres del tribunal qualificador es poden abstenir i els aspirants poden recusar-los si concorre algun dels motius dels articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en qualsevol moment del procés selectiu. La possibilitat de recusació també és extensiva als membres assessors del tribunal des del moment de la seva incorporació.

 

9. Incidències

El tribunal qualificador queda facultat per resoldre els dubtes o discrepàncies que es produeixin durant el desenvolupament del concurs, atenent al que estableix la normativa reguladora dels processos selectius per a l'accés a places vacants a l'Administració pública.

 

10. Publicació dels resultats

Establerta la puntuació final del procés selectiu, es publicaran els resultats i la relació d'aprovats aptes al tauler d'edictes del Consell Comarcal del Gironès o al web del Consell Comarcal del Gironès. En cas que cap dels/de les aspirants superi el procés selectiu, el tribunal qualificador ha de declarar deserta la convocatòria.

 

11. Contractació dels aspirants a places de personal laboral que han superat el concurs oposició i presentació de documentació

Dins del termini de vint dies naturals des que es faci pública la relació de les persones aprovades, els/les aspirants proposats/des per a la seva contractació en pràctiques han d'aportar davant els Serveis Administratius de la corporació, sense previ requeriment, els documents acreditatius de les condicions de capacitat i els requisits que s'exigeixen en aquestes bases generals i en les bases específiques de la convocatòria, que es detallen a continuació:

a) Declaració jurada de no trobar-se inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap Administració pública.

Els/Les aspirants de nacionalitat d'algun estat membre de la Unió Europea o país amb conveni subscrit amb la mateixa i ratificat per Espanya han de presentar documentació certificada per les autoritats competents del seu país d'origen amb acreditació de no estar sotmès a sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi, al seu Estat, l'accés a la funció pública.

b) Declaració responsable de no estar inclòs/a en cap dels supòsits d'incompatibilitats previstos a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, o exercitar, dins del termini de presa de possessió, l'opció que preveu l'article 10 de l'esmentada Llei.

c) Certificat mèdic oficial de no patir cap malaltia ni disminució que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.

d) Títol, testimoni notarial o còpia autèntica de la titulació acadèmica exigida com a requisit a les bases específiques de la convocatòria.

e) Justificació documental, mitjançant original o còpia autèntica, dels requisits específics exigits per la convocatòria.

Els qui tinguin la condició d'empleats públics estan exempts de justificar documentalment els requisits que no requereixin actualització. Únicament hauran de presentar un certificat de l'organisme que custodiï el seu expedient personal i acreditar la seva condició i les altres circumstàncies de les quals no hi hagi constància.

Si dins del termini esmentat, i tret dels casos de força major, la persona aspirant proposada no presenta la documentació o no reuneix els requisits exigits, no podrà ser contractada i quedaran anul·lades totes les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en què pugui haver incorregut per falsedat.

Mitjançant decret de la Presidència es contractarà laboralment amb caràcter indefinit fix de plantilla els/les aspirants de cada plaça convocada que hagin estat proposats pels respectius tribunals qualificadors, i que hagin presentat la declaració de no incórrer en cap supòsit d'incompatibilitat dels previstos a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, així com la declaració de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració pública i de no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de càrrecs públics.

El Tribunal proposarà la contractació en pràctiques de la persona que hagi obtingut la major puntuació total en el procés selectiu, per a ocupar la plaça i el lloc corresponent de la convocatòria.

S'estableix un període de pràctiques de sis mesos pels tècnics titulats i de dos mesos a la resta, que s'ha de realitzar sota la supervisió del/de la responsable del servei on sigui destinat el/la contractat/da laboral, i té la consideració de fase final del procés selectiu. En aquest cas serà contractat/da en pràctiques.

Una vegada finalitzat el període de pràctiques, correspon a la Gerència del Consell Comarcal del Gironès emetre un informe favorable o desfavorable que es posarà en coneixement del Tribunal qualificador que el valorarà i determinarà si és apte/a o no apte/a i efectuarà la proposta que correspongui amb relació a la contractació com a personal laboral fix. Aquesta fase de pràctiques forma part del procés selectiu.

Les persones que obtinguin la qualificació d'apte/a en el període de pràctiques, i a proposta del tribunal, seran contractades com a personal laboral fix per la Presidència de la corporació.

Aquells/es que no assumeixin el nivell suficient d'integració i eficiència al lloc de treball objecte de la convocatòria han de ser declarats/des no aptes per resolució motivada de la Presidència de la corporació, amb tràmit d'audiència previ, i perdran en conseqüència tots els drets a la seva contractació com a personal laboral fix.

Si l'aspirant que supera el procés selectiu és personal que presta serveis al Consell Comarcal del Gironès amb una antiguitat mínima de 6 mesos quedarà exempt/a del període de pràctiques.

Tanmateix, amb la finalitat d'assegurar la seva cobertura, quan es produeixin renúncies dels aspirants seleccionats, abans de la seva contractació, o en el cas que el contractat en pràctiques no les superi, l'òrgan convocant podrà requerir de l'òrgan de selecció relació complementària dels aspirants que segueixin als proposats, per a la seva possible contractació en pràctiques.

En cas que cap dels/de les aspirants superi el procés selectiu, el tribunal qualificador ha de declarar deserta la convocatòria.

 

12. Assistències

L'assistència dels membres del Tribunal aliens al Consell Comarcal del Gironès es retribuirà d'acord amb el que determinen les bases d'execució del pressupost, en relació amb el Reial decret 462/2002, sobre indemnitzacions per raó del servei.

 

13. Recursos

La convocatòria i les seves bases, així com la llista d'aspirants admesos i exclosos, poden ser impugnats per les persones interessades, mitjançant interposició de recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació, sense perjudici del recurs potestatiu de reposició que es pot interposar en el termini d'un mes des de la data de notificació o publicació de l'acte, davant la Presidència del Consell Comarcal del Gironès.

El resultat del concurs oposició emès pel tribunal qualificador pot ser recorregut en alçada davant la Presidència del Consell Comarcal del Gironès en el termini d'un mes des que s'hagi publicat o notificat.

Els actes de tràmit del tribunal no podran ser objecte de recurs, sense perjudici que es puguin interposar reclamacions quan es tracti d'esmenar possibles errors materials en la confecció de la llista d'aprovats, errors mecanografiats en la transcripció de publicacions, errors aritmètics en les qualificacions o errors observables a simple vista. Aquests errors també podran ser corregits d'ofici pels òrgans de selecció.

 

14. Normes supletòries

A aquestes bases els seran d'aplicació el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (TRLEBEP); el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (TUFP); la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL); el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya (TRLMRLC); la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de mesures per a la reforma de la funció pública (LMRFP); el Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris d'Administració local; el Decret 214/1990, de 30 de juliol, que aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals (RPEL); la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic (LRJSP); la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP); Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya (LRJPAPCAT) o les normes que, en el seu cas, les substitueixin i la resta de normativa vigent en la matèria.

 

16. Model de sol·licitud

 

Sol·licitud per prendre part en el procés de selecció pel torn restringit de promoció interna, per a la contractació laboral d'una plaça vacant de delineant a la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Gironès

 

Nom i cognoms: (...)

DNI/NIE núm.: (...)

Domicili: (...)

Població i codi postal: (...)

Telèfon (mòbil): (...)

Adreça electrònica als efectes de notificacions: (...)

 

EXPOSO:

 

Que en el BOP de Girona núm. (...) de (...) de (...) de 2023, s'han publicat les bases generals i específiques reguladores de la convocatòria del procés de selecció pel torn restringit de promoció interna, per a la contractació laboral d'una plaça vacant de delineant a la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Gironès;

 

Que accepto íntegrament el contingut de les bases referenciades i que reuneixo els requisits previstos a les esmentades bases reguladores en el moment de presentació d'aquesta sol·licitud;

 

SOL·LICITO:

 

L'admissió a la convocatòria i d'acord amb el que recullen les bases i la convocatòria del procés per a l'accés per concurs oposició a la plaça vacant de torn restringit, mitjançant promoció interna, de delineant de la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Gironès, adjunto a aquesta sol·licitud la documentació següent:

 

(Relació de la documentació que s'aporta i acredita)

(...)

(...)

(...)

(...)

(...)

 

 

ANNEX

 

Nivell de titulació exigida com a requisit per a participar a cada convocatòria:

 

Places de personal laboral

 

Denominació places

Subgrup (equivalent)

Nombre places

Titulació

Delineant

B

1

Tècnic/a superior de formació professional

 

 

TORN RESTRINGIT - PERSONAL LABORAL

 

BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER COBRIR UNA PLAÇA DE DELINEANT, LABORAL, EN TORN DE PROMOCIÓ INTERNA, ADSCRITA A L'ÀREA DE SERVEIS TÈCNICS

 

Aquestes bases específiques corresponen a una plaça de delineant, laboral, en torn de promoció interna, adscrita a l'Àrea de Serveis Tècnics.

El procés selectiu es regirà per les bases generals del procés de selecció pel torn restringit de promoció interna, per a la contractació laboral d'una plaça vacant de delineant a la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Gironès.

 

Característiques del lloc de treball

a) Denominació plaça: delineant

b) Grup classificació: B (a efectes d'equivalència)

c) Règim: laboral

d) Sistema de selecció: concurs oposició (promoció interna)

e) Titulació necessària: tècnic/a superior o tècnic/a especialista de formació professional

f) Jornada: sencera, de dilluns a diumenge (37,5 hores setmanals)

g) Horari: matí i tarda, a distribuir segons les necessitats del servei

h) Adscripció: Serveis Tècnics

i) Salari: 1.944,49 €/mes bruts

j) Funcions bàsiques del lloc de treball:

 

FUNCIONS/COMESES:

- Elaborar plànols i altres representacions gràfiques en base a les dades camp prèviament recollides i donar suport tècnic en l'elaboració de projectes i en l'execució d'estudis i informes que s'ajustin a la seva especialitat, d'acord amb els procediments establerts, la legislació vigent i les indicacions del superior jeràrquic.

- Recollir i verificar dades de camp necessàries per a la realització i desenvolupament de projectes de construcció relatius al seu àmbit d'actuació:

- Realitzar càlculs, registres estadístics, bases de dades i qualsevol altra aplicació informàtica per preparar la realització del projecte:

- Recollir i tractar la documentació preceptiva del projecte.

- Realitzar operacions de càlcul d'estructures i d'instal·lacions i subministraments per a la posterior elaboració dels plànols.

- Realitzar l'amidament mitjançant escales i acotacions dels edificis i espais per a la posterior elaboració dels plànols.

- Representar gràficament els plànols dels projectes de construcció:

- Elaborar plànols, gràfics i dibuixos tècnics utilitzant les aplicacions informàtiques corresponents als projectes de construcció.

- Elaborar els documents gràfics que reflecteixin l'estat actual dels edificis així com la reproducció dels mateixos.

- Realitzar els esbossos a partir del programa de necessitats o de l'avantprojecte que permetin l'elaboració dels plànols, determinant la informació necessària i precisa.

- Elaborar, a partir d'esbossos previs, els plànols de projectes d'edificació, dibuixant plantes, alçats, seccions, detalls i perspectives

- Elaborar, a partir d'esbossos previs, els plànols de projectes d'obra civil dibuixant seccions del terreny, traçat, plantes, seccions i detalls.

- Elabora plànols de xarxes de serveis, punts de connexió i instal·lacions interiors de clavegueram, aigua, gas, electricitat, enllumenat, telefonia, etc.

- Representar rasants segons les especificacions i definir suficientment el traça.

- Elaborar quadres de superfícies i usos dels edificis.

- Adaptar, interpretar i transportar plànols a escales diverses.

- Realitzar el seguiment de la planificació i execució dels projectes de construcció:

- Recollir les dades necessàries sobre l'estat dels diferents treballs, realitzant inspeccions visuals a l'obra.

- Processar les dades d'amidaments, producció, mitjans i rendiments, contrastant-los i ordenant-los adequadament.

- Efectuar el seguiment de la planificació aplicant les tècniques de programació pertinents.

- Elaborar informes periòdics, assenyalant desviacions en la durada dels treballs programats.

- Proposar recomanacions als seus superiors pel compliment del programa.

- Supervisar l'execució i l'arxiu dels plànols, ajustant-los a la normativa i a les especificacions.

- Seleccionar i arxivar la documentació gràfica de projecte i la informació referent a material d'obra, plànols, fotografies i revistes tècniques.

- Col·laborar en el seguiment fotogràfic de les obres de la secció.

- Altres que li encomani la Gerència o la Coordinació de l'àrea;

 

REQUISIT ESPECÍFIC: Haver prestat serveis efectius en una plaça de delineant durant un mínim de dos anys en règim de personal laboral al Consell Comarcal del Gironès.

 

FASE D'OPOSICIÓ:

 

Primer exercici: Prova de coneixements de llengua catalana

Acreditar coneixements de llengua catalana equivalents al nivell C1 del Marc europeu comú de referència (MECR) segons estableix el Decret 161/2002, d'11 de juny. Si no es poden acreditar aquests coneixements, es valoraran a partir d'una prova específica de llengua catalana.

Quedaran exemptes d'acreditar aquests coneixements, les persones que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir al Consell Comarcal del Gironès, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior.

La qualificació d'aquest exercici serà d'apte/a o no apte/a.

 

Segon exercici: Prova de coneixements de llengua castellana

Obligatori i eliminatori pels aspirants que no disposin de la nacionalitat espanyola i no acreditin documentalment posseir un nivell de coneixements superiors de llengua castellana.

Quedaran exemptes d'acreditar aquests coneixements, les persones que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir al Consell Comarcal del Gironès, en què hi hagués establerta una prova de castellà del mateix nivell o superior.

La qualificació d'aquest exercici serà d'apte/a o no apte/a. Aquest exercici tindrà una durada màxima d'1 hora.

 

Tercer exercici: prova pràctica de caràcter obligatori i eliminatori.

Consistirà en la realització, per escrit, d'un exercici de caràcter pràctic a escollir entre dos proposats pel tribunal a partir del temari i relacionats directament amb les funcions pròpies de la plaça a proveir. En aquest exercici es valorarà també la capacitat de raonament i la sistemàtica en el plantejament.

Aquest exercici tindrà una durada màxima de 2 hores i es puntuarà amb un màxim de 20 punts. Seran eliminats els aspirants que no arribin a una puntuació mínima de 10 punts.

El tribunal podrà disposar la lectura de l'exercici per part dels aspirants als quals podrà efectuar les preguntes que consideri adients.

 

FASE DE CONCURS:

 

Valoració de mèrits: Màxim 5 punts.

Només els aspirants que hagin superat els exercicis de la fase d'oposició podran accedir a la fase de concurs de mèrits.

Els mèrits al·legats pels aspirants seran avaluats conforme a l'escala que es detalla a continuació i es valoraran d'acord amb la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. Tots els mèrits al·legats s'hauran d'acreditar amb l'aportació dels corresponents diplomes o certificats. En la valoració de mèrits per temps de serveis no es tindran en compte les fraccions inferiors al mes.

- Formació: fins a un màxim de 2 punts

Haver realitzat cursos de formació relacionats amb les funcions pròpies del lloc de treball, que seran valorats en funció del grau de dificultat, la durada i l'existència o no de proves qualificadores finals, segons el barem següent:

 

* Cursos amb certificat d'assistència (a partir de 10 h)

0'10 punts

* Cursos amb certificat d'assistència i aprofitament (fins a 20 h)

0'20 punts

* Cursos amb certificat d'assistència i aprofitament (de 21 a 30 h)

0'30 punts

* Cursos amb certificat d'assistència i aprofitament (de 31 a 40 h)

0,50 punts

* Cursos amb certificat d'assistència i aprofitament (de 41 a 50 h)

0,75 punts

* Cursos amb certificat d'assistència i aprofitament (a partir de 51 h)

1 punt

* Certificat de coneixements de llengua catalana superiors al nivell de suficiència
de català equivalents al C1 del MECR, d'acord amb aquest barem:

 

- Certificat de llenguatge administratiu

0,50 punts

- Certificat de nivell superior de català (C2 del MECR)

1,00 punt

* Certificat acreditatiu de competència digital (ACTIC):

 

- Certificat superior

1,00 punt

- Certificat mitjà

0,50 punts

 

 

No es pot puntuar amb la mateixa acreditació simultàniament en diferents apartats.

 

- Serveis prestats: fins a un màxim de 3 punts

 

A l'administració local

0,075 punts/mes

A altres administracions

0,050 punts/mes

A l'empresa privada

0,025 punts/mes

 

 

Observacions: El temps de serveis prestats simultàniament només es computa una vegada. Són documents justificatius obligatoris: a) informe de vida laboral de la Tresoreria de la Seguretat Social emès, com a molt tard, dins el mes anterior a la finalització del termini de presentació de sol·licituds; o bé, b) contracte de treball, rebut o nòmina, o certificat acreditatiu de la naturalesa dels serveis prestats a l'administració pública.

 

Temari:

 

1. Programes CAD: Autocad. Ús de fitxers strip, macros i menús personalitzats. Intercanvi d'informació d'arxius amb altres formats. Adaptació d'arxius a altres sistemes. GIS i Microstation.

2. Tractament digital d'imatges. Treballs amb georeferenciació amb ortofotomapes i planejament. Treballs d'adaptació fotogràfica amb CAD i Adobe Photoshop.

3. Sistemes d'informació geogràfica (SIG). Concepte. Adaptació entre arxius CAD i SIG.

4. Els mapes de dades cartogràfiques com a base per als sistemes d'informació geogràfica. La formació d'arxius per a GIS.

5. Metodologia Building Information Modelling (BIM). Concepte i aplicació. Forma i condicions per fer-ho.

6. Programació en metodologia BIM: Revit, ArchiCAD, Allplan i AECOsim Building Designer.

7. La normativa DIN. Aplicacions i avantatges.

8. La croquització, presa de dades per a l'elaboració d'un projecte. Metodologia. Instruments a utilitzar. Amidaments de projecte. Comprovació. Superfícies i volums.

9. Documentació d'un projecte. Memòria descriptiva o històrica. Estudi previs. Informació gràfica, pressupostos, amidaments i quadres de preus, justificació de preus. Plecs de condicions generals i particulars. Estudis de seguretat.

10. Aixecaments topogràfics i planimètrics. Plànols topogràfics. Corbes de nivell, traçat, línies de màxim pendent i camí de pendent constant. Perfils del terreny, rasants, desmunts i terraplens. Signes convencionals.

11. Sistemes de representació gràfica assistida per ordinador: conceptes bàsics i característiques. Tipus de programari: delineació bidimensional, tridimensional i renders. Organització i creació de fitxers gràfics.

12. La interpretació de plànols. Seccions. Seccions totals i parcials. Seccions de detall i seccions desplaçades. Seccions convencionals. Perspectives. Tipus en la representació dels projectes.

13. Lectures digitals amb aparells làser. Triangulació, anivellament, acotació. Fotointerpretació. Mesures de superfície i mesures de volums.

14. Escales i acotacions. Definicions d'escales. Càlcul numèric, gràfiques, ampliacions i reduccions. Teoria de l'acotat, cotes de dimensió, selecció de cotes.

15. Sistemes de plànols acotats. Sistemes de representació gràfica: dièdric, plànols acotats, axomètric i isomètric. Representació de punt, recta i pla.

16. Sistemes georeferenciats. Coordenades, referències UTM i tractament de cartografia base de per a usos múltiples d'informació geogràfica.

17. Normes de l'Institut Geogràfic Nacional per a dibuix topogràfic. Signes convencionals. Representació de cultius, hidrografia, altimetria, vies de comunicació, assentaments urbans.

18. Instal·lacions urbanes. Xarxes de subministrament d'aigua, gas, electricitat i telecomunicacions. Clavegueram, enllumenat públic. Vies urbanes, seccions tipus, situació relativa a les instal·lacions soterrades.

19. Elements i materials de vialitat. Definició de paviments, calçada i vorera, bordons, guals, materials tipus.

20. Detalls constructius i edificatoris dels edificis: façanes, cobertes i sistemes de tancament. Disseny d'instal·lacions, aigua, electricitat, cablejat i xarxes (sanejament, gas i calefacció).

21. Representació gràfica d'espais exteriors: arbrat, vegetació, elements de jardineria i mobiliari urbà.

22. Coneixement bàsic dels materials de construcció (I): fonaments estructura i coberta.

23. Coneixement bàsic dels materials d'urbanització (II): paviments, formigons i asfalts.

24. Coneixement bàsic dels materials d'instal·lacions.

25. Legislació urbanística bàsica. Planejament general i derivat. Projectes d'urbanització i reparcel·lació urbanística.

26. Règim urbanístic del sòl. Classificació i qualificació del sòl. Sistemes urbanístics i zones. Aprofitament urbanístic.

27. Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Determinacions i documentació. La representació gràfica de l'urbanisme, tipus de plànols segons la informació. Tècniques i escales.

28. Paràmetres urbanístics: coeficient d'ocupació, coeficient d'edificabilitat. Fondària màxima edificable. Alçada màxima reguladora. Tipus d'ordenació urbanística.

29. Accessibilitat en espais urbans i medi físic; en edificis d'ús públic i d'ús privat. Normativa bàsica d'accessibilitat.

30. Normativa de prevenció de riscos laborals. Conceptes i definicions. La seguretat i la salut en els treballs d'oficina. Llocs de treball amb pantalles de visualització de dades.

 

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Girona, 10 de gener de 2024

 

Sónia Gràcia i Xuclà

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14923 {"title":"EDICTO sobre aprobación de las bases generales y específicas reguladoras de la convocatoria del proceso de selección por el turno restringido de promoción interna, para la contratación laboral de una plaza vacante de delineante en la plantilla de personal laboral del Consejo Comarcal de El Gironès, y la convocatoria del respectivo procedimiento selectivo.","published_date":"2024-01-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14923"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Gironès,DOGC,DOGC 2024 nº 9081 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-17/14923-edicto-aprobacion-bases-generales-especificas-reguladoras-convocatoria-proceso-seleccion-turno-restringido-promocion-interna-contratacion-laboral-plaza-vacante-delineante-plantilla-personal-laboral-consejo-comarcal-girones-convocatoria-respectivo-procedimiento-selectivo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.