ANUNCIO sobre contratación de personal laboral para ocupar definitivamente una plaza de oficial primera cocina con adscripción al puesto de trabajo de cocinera de la guardería, y constitución de bolsa de trabajo (exp. X2022003936).

Contractació de la Sra. Anabel Cano Hernández com a personal laboral per ocupar definitivament una plaça d'Oficial 1a cuina, vacant de la categoria (grup d'assimilació) C2 de l'Ajuntament de Berga, amb adscripció al lloc de treball de cuinera de l'escola bressol, i constitució de borsa de treball.

 

DISPOSICIÓ

 

L'Alcalde resol,

 

Primer.- Aprovar la contractació de la Sra. Anabel Cano Hernández, titular del NIF núm. 39*****0B, com a personal laboral fix, per ocupar una plaça d'Oficial 1a cuina, vacant de la categoria (grup d'assimilació) C2 de l'Ajuntament de Berga, amb adscripció al lloc de treball de cuinera de l'escola bressol de l'Ajuntament de Berga. Aquest contracte tindrà efectes a partir del dia 8 de gener de 2024. El període de prova es desenvoluparà en els termes i les condicions fixades a la base desena de la convocatòria del procés selectiu, en el sentit que s'ha de superar un període de prova de 2 mesos com a fase final del procés selectiu.

 

Segon.- Comunicar a les persones interessades que la manca d'incorporació en la data prevista comportarà la pèrdua de tots els drets, llevat dels casos de força major degudament comprovats i estimats.

 

Tercer.- Designar com a tutora del període de prova a la Directora de l'Escola Bressol, la Sra. Carme Torres Gendrau, en seguiment de la base desena, la qual haurà d'emetre informe d'aptitud/no aptitud.

 

Quart.- Constituir la borsa de treball d'Oficials 1a Cuina amb les següents persones i en l'ordre indicat:

 

Ordre

Cognoms i Nom

1

VALLADARES FOS, MANUELA

2

LLADOS VALLORY, MARIA DEL PUY IVONNE

3

KLEINROK MIROCHNIK, ANAT

4

LEAL QUINTANA, MELANIE

5

COLOMER SANTANE, MERITXELL

 

 

Cinquè.- Comunicar que la vigència d'aquestes borses de treball serà de 2 anys a comptar des de la data de la present Resolució.

 

Sisè.- Notificar la present Resolució a la Sra. Anabel Cano Hernández, als/a les aspirants que conformen la borsa de treball, a la Directora de l'Escola Bressol, a la Tècnica Auxiliar d'Educació, al Comitè d'Empresa i als Serveis TIC; als efectes legals, informatius i de gestió escaients.

 

Setè.- Publicar la present Resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al portal de transparència i a la pàgina web de l'Ajuntament de Berga.

 

Vuitè i últim.- Peu de recursos.

La qual cosa es notifica pel vostre coneixement i efectes oportuns, tot advertint-vos que contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar demanda davant dels Jutjats del Social en el termini de dos mesos comptadors des de la data de la notificació de la present resolució, d'acord amb l'article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

En el supòsit que ens trobéssim davant d'accions derivades d'acomiadament o altres accions subjectes a terminis de caducitat com vacances, mobilitat geogràfica, modificació substancial condicions treball, suspensió o reducció jornada, conciliació, i altres segons preveu la Llei 36/2011, el termini d'interposició de la demanda és de vint dies hàbils o l'especial que sigui aplicable, comptats a partir del dia següent a aquell en què s'hagués produït l'acte o la notificació de la resolució impugnada, o des que s'hagi d'entendre esgotada la via administrativa en els altres casos, si bé la interposició de la reclamació prèvia suspèn el termini de caducitat, en els termes de l'article 73. S'exceptuen del requisit de reclamació prèvia els processos relatius a la impugnació de l'acomiadament col·lectiu pels representants dels treballadors, gaudi de vacances, matèria electoral, mobilitat geogràfica, modificació substancial de les condicions de treball, suspensió del contracte i reducció de jornada per causes econòmiques, tècniques, organitzatives o de producció o derivades de força major, drets de conciliació de la vida personal, familiar i laboral als quals es refereix l'article 139, procediments d'ofici, conflictes col·lectius, impugnació de convenis col·lectius, impugnació d'estatuts els sindicats o de la seva modificació, tutela de drets fonamentals i llibertats públiques, sent en aquests últims potestatiu, i reclamacions contra el Fons de Garantia Salarial, a l'empara del que preveu l'article 33 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.

 

Berga, 4 de gener de 2024

 

Ivan Sànchez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14898 {"title":"ANUNCIO sobre contratación de personal laboral para ocupar definitivamente una plaza de oficial primera cocina con adscripción al puesto de trabajo de cocinera de la guardería, y constitución de bolsa de trabajo (exp. X2022003936).","published_date":"2024-01-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14898"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Berga,DOGC,DOGC 2024 nº 9081 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-17/14898-anuncio-contratacion-personal-laboral-ocupar-definitivamente-plaza-oficial-primera-cocina-adscripcion-puesto-trabajo-cocinera-guarderia-constitucion-bolsa-trabajo-exp-x2022003936 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.