ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal del Consorcio de Osona de Servicios Sociales para el ejercicio 2024.

El Consell Plenari del Consorci d'Osona de Serveis Socials, celebrat en sessió ordinària de data 8 de novembre de 2023, va aprovar inicialment la plantilla de personal i la massa salarial del Consorci d'Osona de Serveis Socials per l'exercici 2024.

En compliment de l'article 283.4 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril i de l'article 28 del Decret Legislatiu 214/1990 de 30 de juliol pel qual s'aprova el Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals, es fa pública la plantilla de personal.

 

PLANTILLA DE PERSONAL 2024

PERSONAL FUNCIONARI

ESCALA

SUBESCALA

DENOMINACIÓ

PLACES

GRUP

SITUACIÓ

Habilitació nacional

Secretaria

Secretari/a

1

A1

R

Intervenció

Interventor/a

1

A1

R

Tresoreria

Tresorer/a

1

A1

R

Administració general

Tècnica superior

Tècnic/a Administració General

2

A1

2V

 

 

 

5

 

 

PERSONAL LABORAL

TITULACIÓ

DENOMINACIÓ

PLACES

GRUP

SITUACIÓ

 

Graduats o llicenciats

Tècnic/a Superior

8

A1

3 V

 

Graduats o diplomats

Tècnic/a grau mig

45

A2

22 V

 

Batxillerat o CFGS

Administratiu/va

5

C1

5 V

 

Graduat escolar o CFGM

Auxiliar Administratiu/va

5 (2 amortitzar*)

C2

4 V

 

Treballador/a Familiar

2

C2

1 V

 

CFGS Integració Social

Integrador/a Social

2

C1

2 V

 

 

 

67

 

 

 

PERSONAL LABORAL PROGRAMES

 

 

 

 

TITULACIÓ

DENOMINACIÓ

PLACES

GRUP

 

 

Graduats o llicenciats

Programa Dones RIU

2

A2

 

 

Graduats o diplomats

Programa Transformació Digital

2

A2

 

 

Graduats o diplomats

Tècnic/a de cures i conciliació

1

A2

 

 

Graduats o diplomats

Programa transport adaptat

1

A2

 

 

Graduats o diplomats

Programa Implementació Espais Activa't nous municipis

1

A2

 

 

 

 

7

 

 

 

 

Llegenda:

V - Vacant

 

 

 

 

 

 

Vic, 8 de gener de 2024

 

Victòria Terricabras Tarin

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14854 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal del Consorcio de Osona de Servicios Sociales para el ejercicio 2024.","published_date":"2024-01-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14854"} catalunya Consorcio de Osona de Servicios Sociales,DOGC,DOGC 2024 nº 9080,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-16/14854-anuncio-aprobacion-definitiva-plantilla-personal-consorcio-osona-servicios-sociales-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.