ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de obras para la remodelación de la plaza de Els Arbres.

Per Decret d'alcaldia de data 7 de desembre de 2023, va acordar l'aprovació inicial del següent projecte d'obres (expedient 801/2022): Projecte executiu d'obres per a la remodelació de la Plaça dels Arbres.

L'expedient fou sotmès a informació pública mitjançant anunci en el tauler d'edictes municipal, a la seu electrònica de l'ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província de data 14 de desembre de 20232 (CVE 2023-11106). Així mateix, es varen sol·licitar informes sectorials, de conformitat amb l'article 37 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Efectuats els citats tràmits, per Decret d'alcaldia de data 10 de gener de 2024, ha aprovat definitivament el referit projecte d'obres, amb les modificacions resultants dels informes emesos. El projecte definitivament aprovat presenta el següent detall:

 

Objecte:

Projecte executiu d'obres per a la remodelació de la Plaça dels Arbres.

Pressupost d'execució per contracta

138.190,94 euros

 

Autor del Projecte

Col·legi Oficial

Nombre

Data

Jordi Gatell i Leiva

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona

10.694

05/12/2023

 

 

El present anunci es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament a l'efecte del seu general coneixement, de conformitat amb els articles 235 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Així mateix, el projecte definitivament aprovat també podrà consultar-se a la seu electrònica de l'ajuntament als efectes de garantir l'accés per mitjans telemàtics, de conformitat amb l'article 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de Procediment Administratiu Comú de las Administracions Públiques:

https://vila-rodona.eadministracio.cat/transparency/

 

Contra el citat Acord d'aprovació definitiva, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la data de la seva notificació o publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 8.1, 14, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant de l'òrgan que ha dictat l'Acord, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la notificació o publicació del mateix, de conformitat amb l'article 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de Règim Jurídic i de Procediment de les Administracions Públiques de Catalunya, i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En el cas d'Administracions Públiques, no es pot interposar recurs en via administrativa. Això no obstant, amb caràcter previ a la interposició del recurs contenciós-administratiu es podrà formular requeriment davant l'òrgan que ha dictat l'Acord, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la data de la seva notificació o publicació, de conformitat amb el que disposa l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. El requeriment s'entendrà rebutjat si no és contestat en el termini d'un mes des de la seva recepció.

 

Vila-rodona, 10 de gener de 2024

 

Josep M. Comas Pié

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14843 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de obras para la remodelación de la plaza de Els Arbres.","published_date":"2024-01-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14843"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vila-rodona,DOGC,DOGC 2024 nº 9080 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-16/14843-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-obras-remodelacion-plaza-arbres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.