ANUNCIO sobre derogación de la Ordenanza de los establecimientos de concurrencia pública (SE-ORD-2023-2_2613).

Per tal que s'hi puguin presentar al·legacions, se sotmet a informació pública l'expedient les dades del qual es citen seguidament:

 

Núm. Expedient

SE ORD 2023/2(A-2613)

Títol

Derogació de l'ORDENANÇA DELS ESTABLIMENTS DE CONCURRENCIA PUBLICA.

Normativa aplicable

L'art. 178 del Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya i article 58 i següents del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals,

Aprovació inicial

Òrgan Ple

Data28/12/2023

Durada

30 dies

Estudi dels documents

Estudi dels documents

Secretaria de l'Ajuntament (Pl. dels Oms, 1. La Seu d'Urgell) en horari d'oficina (De dilluns a divendres de les 09.00 a les 14.00) i e-tauler de l'Ajuntament, que es troba a la seu electrònica de l'Ajuntament, a la qual es pot accedir des de la plana web de l'Ajuntament (www.laseu.cat)

 

 

Aquest document està signat digitalment i, per tant, la validesa es produeix en el moment de la darrera signatura.

 

La Seu d'Urgell, 9 de gener de 2024

 

Joan Barrera Aranda

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14836 {"title":"ANUNCIO sobre derogación de la Ordenanza de los establecimientos de concurrencia pública (SE-ORD-2023-2_2613).","published_date":"2024-01-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14836"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Seu d'Urgell,DOGC,DOGC 2024 nº 9080 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-16/14836-anuncio-derogacion-ordenanza-establecimientos-concurrencia-publica-se-ord-2023-2-2613 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.