ANUNCIO sobre aprobación de la lista de admitidos para una plaza de peón de brigada municipal.

Per Resolució d'Alcaldia de data 11 de gener de 2024, es va aprovar la llista definitiva d'aspirants admesos a les proves de selecció per a la contractació d'un Peó de Brigada Municipal en règim de personal laboral fix mitjançant el sistema de concurs-oposició, el contingut literal del qual és el següent:

"Vistes les sol·licituds presentades per participar en el procés de selecció per a la contractació d'una PLAÇA DE PEÓ DE BRIGADA MUNICIPAL, en règim de personal laboral fix mitjançant el sistema de concurs-oposició, les bases van ser publicades en el BOP de data 28 de novembre de 2023, a la seu electrònica i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament de Llimiana.

De conformitat amb les bases de la convocatòria aprovades juntament amb la convocatòria del Ple e l'Ajuntament de data 10 de novembre de 2023, i en virtut de l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local,

 

HE RESOLT:

 

PRIMER.- Aprovar la llista definitiva d'aspirants admesos ja que no ni ha cap aspirant exclòs:

 

ADMÉS/A

 

DNI

NOM

X-445*****

Alejandro Alain Viera Valdés

4768*****

Manel Cónsola Bargallo

 

 

SEGON.- Publicar la referida llista en el tauler d'anuncis de la Corporació, a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Llimiana( eTauler) i al DOGC.

 

TERCER.- Més endavant es publicarà la composició del tribunal qualificador, la data, l'hora i el lloc del començament del procés de selecció; al tauler d'anuncis de la Corporació i a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Llimiana ( eTauler).

 

QUART.- Donar compte al Ple en la propera sessió."

 

Contra aquest acte resolutori procedeix recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes o, directament, recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos, computant tals terminis a partir de l'endemà de al de la notificació o publicació procedents, sense perjudici que els interessats puguin exercitar qualsevol altre que estimin oportú. En el cas d'haver interposat recurs de reposició, no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta de el recurs interposat.

 

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Llimiana, 11 de gener de 2024

 

Maria Jose Pérez Sierra

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14825 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la lista de admitidos para una plaza de peón de brigada municipal.","published_date":"2024-01-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14825"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llimiana,DOGC,DOGC 2024 nº 9080 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-16/14825-anuncio-aprobacion-lista-admitidos-plaza-peon-brigada-municipal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.