EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del año 2023.

Mitjançant Decret de la presidència número 2023001134, de data 14 de desembre de 2023, s'aprova l'Oferta Pública d'Ocupació de l'Institut Municipal Reus Cultura de l'any 2023, segons es detalla a continuació:

 

Denominació de la plaça: Auxiliar Tècnic/a.

Número de vacants: una.

Grup de classificació: Escala d'Administració General, subescala tècnica, grup C, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral de l'IMRC.

Nivell de titulació: Títol de batxillerat elemental, de formació professional de primer grau, d'educació general bàsica, de graduat/ada en ensenyament secundari obligatori (LOGSE), tècnic/a (LOGSE), o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior.

Sistema de selecció: concurs-oposició en torn lliure

 

Denominació de la plaça: Administratiu/va.

Número de vacants: una.

Grup de classificació: Escala d'Administració General, subescala tècnica, grup C, subgrup C1, de la plantilla de personal laboral de l'IMRC.

Nivell de titulació: Estar en possessió del títol de batxillerat (LOGSE o BUP), tècnic/a superior en Cicles formatius de grau superior, de formació professional de segon grau, o haver superat les proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys o qualsevol altre de títol equivalent.

Sistema de selecció: promoció interna

 

Anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de data 22 de desembre de 2023.

 

Reus, 4 de gener de 2024

 

Marc Sabaté Mercadé

Secretari delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14661 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del año 2023.","published_date":"2024-01-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14661"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9077,Instituto Municipal Reus Cultura https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-11/14661-edicto-aprobacion-oferta-publica-empleo-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.