ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento interno del centro de día.

L'Ajuntament, en sessió plenària ordinària de data 21 de desembre de 2023, va adoptar els següents acords:

 

"PRIMER. Aprovar inicialment la modificació del Reglament intern del centre de dia amb la redacció següent: "Es modifica l'article 6.3. L'horari del centre de dia serà: Durant tot l'any, de les 8:00 h del matí a les 19:00 h de dilluns a divendres, tots el dies laborables i dissabtes de 9:00 h a 19:00 h (si hi ha demanda)."

 

SEGON. Sotmetre el present acord i el text de la modificació del reglament de règim intern del centre de dia, per un termini de 30 dies hàbils a fi que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions i suggeriments que estimin oportuns. L'anunci s'exposarà en el Butlletí Oficial de la província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la seu electrònica municipal, així com en el portal de transparència d'aquest Ajuntament. El termini d'informació pública començarà a comptar a partir de l'endemà de la darrera de les publicacions oficials abans esmentades. En cas de no presentar-se cap reclamació dins d'aquest termini, l'esmentat expedient s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat d'adoptar un nou acord, i es procedirà a la publicació del text íntegre en el BOPT.

 

TERCER. Facultar la Sra. alcaldessa per subscriure i signar tota classe de documents relacionats amb aquest assumpte"·

 

Vilalba dels Arcs, 8 de gener de 2024

 

Laura Domènech Vallespí

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14646 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento interno del centro de día.","published_date":"2024-01-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14646"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilalba dels Arcs,DOGC,DOGC 2024 nº 9077 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-11/14646-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-reglamento-interno-centro-dia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.