ANUNCIO sobre revocación de delegaciones conferidas por la Alcaldía (exp. 4114/2023).

Per Decret d'Alcaldia núm. 503 de data 29 de desembre de 2023, s'ha resolt la revocació de delegacions conferides per l'Alcaldia. La part dispositiva de l'esmentat del qual diu literalment el següent:

 

"Primer.- Revocar íntegrament a tots els efectes, les delegacions atorgades als regidors Sr. Ferran Calvera Cabeza, Sr. Ricard Mañé del Pino i Sra. Carla Rosado Miras, contingudes en el Decret de l'Alcaldia núm. 244 de data 21 de juny de 2023.

 

Segon.- Modificar, en conseqüència, el punt segon de la part dispositiva del citat Decret de l'Alcaldia, de delegacions a favor dels regidors/es que a continuació es relacionen, relativa a atribucions de direcció i gestió ordinària dels diversos àmbits i àrees municipals, en el sentit següent:

Sra. Maria A. Alonso Quintana:

- Joventut - Benestar i Família - Hisenda - Recursos Humans

Sr. Joaquin Verges Montasell

- Habitatge - Llicències i Comunicacions: Obres - Patrimoni - Serveis Municipals

Sra. Elena Pino Galbany

- Ensenyament - Igualtat i Sostenibilitat - Salut - Medi Ambient

 

Tercer.- Establir que l'Alcaldia es reserva la gestió i direcció dels àmbits següents:

Planificació i pressupostos municipals - Participació Ciutadana, Comunicació i Transparència - Gent Gran - Contractació pública

Així com les àrees fins ara delegades als regidors cessats, que són: Urbanitzacions - Seguretat ciutadana i Mobilitat - Cultura - Festes - Promoció Econòmica - Atenció Ciutadana - Economia Local i Turisme - Esports

 

Quart.- La delegació general a favor dels esmentats regidors i regidores de la qual abans s'ha fet referència es circumscriu a l'estudi, proposta i execució de la matèria relacionada amb l'àmbit indicat i sense que estigui inclosa la facultat de resolució mitjançant actes administratius que afectin a tercers i s'hauran d'exercir en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació, no sent susceptibles de ser delegades pels seus titulars en un altre òrgan o regidor/a.

 

Cinquè.- Aquestes delegacions, en conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, tindran efecte des del dia següent a la data de notificació d'aquest decret als regidors i regidores afectats, i tindran caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'avocació d'aquesta alcaldia.

En cas d'absència, vacants, malalties o qualsevol altre impediment dels regidors/es delegats aquesta alcaldia assumirà directament i automàticament les competències delegades, com a titular de la competència originària entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'avocació en base a la present resolució, sense necessitat de la nova resolució expressa en aquest sentit.

 

Sisè.- Notificar aquest decret al Sr. Ferran Calvera Cabeza, Sr. Ricard Mañé i Sra. Carla Rosado Miras.

 

Setè.- Comunicar aquest Decret a la resta de regidors/es i al personal d'aquesta Corporació.

 

Vuitè.- Donar compte d'aquest decret al Ple de l'Ajuntament a la propera sessió.

 

Novè.- Publicar aquest decret, per a general coneixement, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en compliment de l'article del Reial Decret 2568/1986, així com en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el tauler d'anuncis del web municipal, i en compliment del principi de transparència, efectuar la seva publicació actualitzada i permanent a la Seu Electrònica municipal, d'acord amb allò establert en els articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, publicada al BOE núm. 295 de 10 de desembre de 2013 i als articles 8 i següents de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, publicada al DOGC núm. 6780 de data 31 de desembre de 2014.

 

Desè.- Aquest decret produeix efectes des del mateix dia de la seva signatura."

 

Sant Antoni de Vilamajor, 2 de gener de 2024

 

Raül Valentín i del Valle

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14542 {"title":"ANUNCIO sobre revocación de delegaciones conferidas por la Alcaldía (exp. 4114\/2023).","published_date":"2024-01-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14542"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Antoni de Vilamajor,DOGC,DOGC 2024 nº 9075 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-09/14542-anuncio-revocacion-delegaciones-conferidas-alcaldia-exp-4114-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.