ANUNCIO sobre convocatoria del proceso de selección para cubrir en propiedad dos plazas de agente de la Policía Local (exp. 2023/2905).

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 247 de data 29 de desembre de 2023 es fa pública la convocatòria i es publiquen íntegrament les bases del procés de selecció per cobrir en propietat dues places d'agent de la policia local de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni de l'escala d'administració especial, sotsescala de serveis especials, classe policia local, Grup C -Subgrup C1, de la plantilla de personal funcionari, a cobrir pel sistema de concurs oposició- lliure accés.

Les sol·licituds per prendre part a les proves selectives convocades s'adreçaran a l'alcaldia de la Corporació i es presentaran mitjançant el tràmit d'inscripció en processos de selecció o provisió de llocs, habilitat a l'efecte a la seu electrònica de l'Ajuntament (seu.calonge.cat) o mitjançant els procediments que preveu l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, pel procediment administratiu comú de les administracions públiques, durant el termini improrrogable de vint dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al DOGC.

Els successius anuncis relatius a les citades convocatòries es publicaran al tauler d'edictes d'aquesta Corporació i, si s'escau, al DOGC i/o BOP de la província de Girona

 

Calonge i Sant Antoni, 29 de desembre de 2023

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14527 {"title":"ANUNCIO sobre convocatoria del proceso de selección para cubrir en propiedad dos plazas de agente de la Policía Local (exp. 2023\/2905).","published_date":"2024-01-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14527"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9075 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-09/14527-anuncio-convocatoria-proceso-seleccion-cubrir-propiedad-dos-plazas-agente-policia-local-exp-2023-2905 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.