ANUNCIO relativo al nombramiento del gerente de la sociedad municipal Mogoda Serveis, SAM.

El Consell d'Administració de la Societat Anònima Municipal "Mogoda Serveis, SAM" en sessió ordinària del dia 12 de desembre de 2023, va resoldre aprovar els següents acords:

 

"En data de 12 de novembre de 2019, el Consell d'Administració de la Societat Anònima Municipal "Mogoda Serveis SAM", aprovà les bases reguladores del procés per a la provisió del càrrec de Gerent de la Societat, tot aprovant la corresponent convocatòria pública amb publicació de les bases a l'E-tauler i al Butlletí Oficial de la Província en data 22 de novembre de 2019 i anunci de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en data 2 de desembre de 2019.

En el DOGC núm. 8014 es va publicar la convocatòria del corresponent procés selectiu, finalitzant el termini de presentació de sol·licituds per optar a aquest lloc de treball en data de 31 de desembre de 2019.

La Comissió de Valoració de l'esmentat procés selectiu, en data de 20 de gener de 2020, va emetre dictamen en què, un cop comprovat el compliment dels requisits de les diferents persones candidates, i, a la vista de la documentació i dels currículums aportats, va relacionar els corresponents criteris d'idoneïtat en els termes del que disposava l'article 4 de les bases reguladores, tot donant-ne trasllat al Consell d'Administració, com a òrgan competent per dictar resolució designant la persona que havia d'ocupar el lloc que era objecte de la convocatòria.

Examinats els elements d'idoneïtat que complien les persones candidates que van acreditar els requisits de participació en el procés de selecció i atenent l'experiència i la formació en l'àmbit concret propi de l'objecte principal de la Societat, el Consell d'Administració en data 11 de febrer de 2020 va prendre el següent acord:

 

"Nomenar al candidat Jaume Garcia Sadernas, Gerent de la Societat Anònima Municipal "Mogoda Serveis SAM" amb el règim jurídic corresponent al contracte laboral d'alta direcció amb grup A1, regulat al Reial Decret 1382/1985, amb les especialitats previstes a la Disposició Addicional Vuitena de la Llei 3/2012, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. El lloc de treball serà exercit en règim de dedicació exclusiva i amb subjecció al règim d'incompatibilitats i declaracions d'activitat i bens dels càrrecs directius locals establert a la Disposició Addicional Quinzena de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local (...) Aquest nomenament tindrà efectes a partir del dia 1 març de 2020, amb una durada fins la finalització del mandat d'aquest Consell d'Administració, en els termes del que disposa l'article XXII dels Estatuts de la Societat."

L'article XXIII dels Estatuts de la Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis, estableix que "en tot cas, el gerent,  d'acord amb l'article 304.2 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya, com a personal eventual, cessarà quan es produeixi el cessament o l'expiració del mandat del Consell d'Administració que el va nomenar, i tot sense perjudici de què pugui realitzar-se un nou nomenament i contractació en favor de la mateixa persona un cop renovat aquest òrgan directiu".

El passat 20 de juliol de 2023 la Junta General d'accionistes de la Societat va cessar els membres del Consell d'Administració que va nomenar el Gerent i va nomenar els nous membres del Consell. Per tant, des d'aquella data està exercint interinament les funcions de Gerent i cal que el nou Consell nomeni un nou Gerent. Segons l'article esmentat "l'acord de nomenament contindrà les atribucions que se li confereixin, la seva remuneració, els terminis i causes d'acabament de les seves funcions i tot allò que sigui necessari per atorgar a favor seu els poders suficients per portar a terme la seva tasca".

 

A la vista de tot l'exposat aquest President proposa al Consell d'Administració l'adopció dels següents acords:

 

1r. Nomenar en Jaume Garcia Sadernas, casat, amb DNI 33873408C, Gerent de la Societat Anònima Municipal "Mogoda Serveis SAM" amb el règim jurídic corresponent al contracte laboral d'alta direcció amb grup A1, regulat al Reial Decret 1382/1985, amb les especialitats previstes a la Disposició Addicional Vuitena de la Llei 3/2012, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. El lloc de treball serà exercit en règim de dedicació exclusiva i amb subjecció al règim d'incompatibilitats i declaracions d'activitat i bens dels càrrecs directius locals establert a la Disposició Addicional Quinzena de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local"

 

2n. La retribució bruta anual d'aquest lloc serà de 69.686,82 € més antiguitat, amb els increments retributius que, si s'escau, acordi aquest Consell.

 

3r. Aquest nomenament tindrà efectes retroactius des del 21 de juliol de 2023, amb una durada fins la finalització del mandat d'aquest Consell d'Administració, en els termes del que disposa l'article XXIII dels Estatuts de la Societat.

 

4t. Publicar aquest nomenament al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'edictes i al Portal de la Transparència de l'Ajuntament."

 

Santa Perpètua de Mogoda, 22 de desembre de 2023

 

Julio Perez Albero

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14352 {"title":"ANUNCIO relativo al nombramiento del gerente de la sociedad municipal Mogoda Serveis, SAM.","published_date":"2024-01-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14352"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9072,Mogoda Serveis, SAM https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-04/14352-anuncio-relativo-nombramiento-gerente-sociedad-municipal-mogoda-serveis-sam https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.