EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto técnico para la sustitución de la bomba de calor del Teatro Municipal (exp. X 2023012712).

En data 21 de novembre de 2023 per resolució d'alcaldia 2023DECR005349 l'Alcaldia-Presidència ha disposat avocar les competències delegades a la Junta de Govern Local, en matèria d'aprovació de projectes d'obres, conferides per Resolució d'Alcaldia núm. 2023DECR003048, de data 20 de juny de 2023, per raons d'urgència i únicament per a l'aprovació definitiva del Projecte bàsic i executiu per la substitució de la bomba de calor del Teatre Municipal i APROVAR DEFINITIVAMENT el PROJECTE TÈCNIC PER LA SUBSTITUCIÓ DE LA BOMBA DE CALOR DEL TEATRE MUNICIPAL, redactat per l'enginyer Josep Masachs i Bantí de l'empresa PROISOTEC ENGINYERIA, amb un pressupost per contracte de 70.179,18 € IVA inclòs, publicar l'acord d'aprovació definitiva en el BOP de Girona, en el DOGC i a l'e-tauler de la Corporació , d'acord amb allò establert a l'article 38 del ROAS.

El projecte pot ser examinat de forma presencial a l'Àrea de Serveis Territorials de l'Ajuntament de Banyoles en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 029:00 h a 14:00 h i de forma telemàtica en el Tauler d'Anuncis de la Seu Electrònica Municipal.

 

Banyoles, 16 d'octubre de 2023

 

Miquel Noguer i Planas

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14220 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto técnico para la sustitución de la bomba de calor del Teatro Municipal (exp. X 2023012712).","published_date":"2024-01-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14220"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Banyoles,DOGC,DOGC 2024 nº 9071 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-03/14220-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-tecnico-sustitucion-bomba-calor-teatro-municipal-exp-x-2023012712 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.