ANUNCIO relativo a las bases y la convocatoria para cubrir una plaza de educador/a de la guardería.

Resolució d'Alcaldia núm. 2023-0376 de data 19 de desembre de 2023, de l'Ajuntament de Tossa de Mar, per la qual s' aproven les bases i la convocatòria per cobrir una plaça d'educador/a de la Llar d'Infants, vacant a la plantilla de personal laboral, pel sistema de concurs-oposició lliure, i la creació d'una borsa de treball.

Havent-se aprovat per Resolució d'Alcaldia núm. 2023-0376 de data 19 de desembre de 2023 de l'Ajuntament de Tossa de Mar, per la qual s' aproven les bases i la convocatòria per cobrir una plaça d'educador/a de la Llar d'Infants, vacant a la plantilla de personal laboral, pel sistema de concurs-oposició lliure, i la creació d'una borsa de treball, s'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies naturals a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Al Butlletí Oficial de la Província de Girona, número 242 de 20 de desembre de 2023, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la selecció d'un educador/ra per la Llar d'Infants municipal, vacant en la plantilla municipal, i la creació d'una borsa de treball.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://tossademar.eadministracio.cat].

 

Tossa de Mar, 20 de desembre de 2023

 

Martí Pujals Castelló

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14166 {"title":"ANUNCIO relativo a las bases y la convocatoria para cubrir una plaza de educador\/a de la guardería.","published_date":"2024-01-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14166"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tossa de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9070 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-02/14166-anuncio-relativo-bases-convocatoria-cubrir-plaza-educador-guarderia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.