ANUNCIO relativo a la rectificación de la oferta de empleo público de estabilización 2022.

Anunci pel que es fa pública la rectificació de l'oferta d'ocupació pública d'estabilització, any 2022, aprovada pel Decret del Paer en Cap de la Paeria de Cervera número 2023-0626 de data 27 de desembre de 2023 de conformitat amb l'establert a la normativa vigent:

 

Primer.- APROVAR la rectificació de l'oferta d'ocupació pública d'estabilització corresponent a l'any 2022 d'acord amb el contingut següent:

S'inclouen en l'oferta esmentada les places següents

A) Convocatòria excepcional per a l'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada (Disposició Addicional Sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre.

 

PERSONAL FUNCIONARI

Núm.

CODI PLAÇA

DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA

GRUP

ESCALA

LLOC DE TREBALL D'ADSCRIPCIÓ

SISTEMA DE SELECCIÓ

1

F2000B02

Tècnic/a mitjà

B

AAEE

Sobreestant

Concurs

1

F1998A209

Tècnic/a mitjà

A2

AAGG

Tècnic mitjà de gestió

Concurs

 

 

Segon.- La resolució d'aquests processos selectius haurà de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024.

 

Tercer.- Publicar aquesta oferta al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la província de Lleida, comunicar als òrgans de l'Administració de l'Estat que correspongui i trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Quart.- Notificar aquesta resolució als representants de personal i, si s'escau, a les seccions sindicals de la Corporació.

 

Contra aquests acords, que posen fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l'alcalde d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya i 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Lleida, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Cervera, 27 de desembre de 2023

 

Jan Pomés López

Paer en cap

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14135 {"title":"ANUNCIO relativo a la rectificación de la oferta de empleo público de estabilización 2022.","published_date":"2024-01-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14135"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cervera,DOGC,DOGC 2024 nº 9070 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-02/14135-anuncio-relativo-rectificacion-oferta-empleo-publico-estabilizacion-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.