ANUNCIO relativo a la selección de un puesto de trabajo de pedagogo/a del Servicio de Atención a la Infancia y la Adolescencia (SEAIA) en el Alto Pirineo Oriental (exp. PER 2023/32).

Mitjançant el Decret de Presidència NÚM. 171-2023 s'ha convocat la selecció pedagog/a del Servei Atenció a la Infància i Adolescència (SEAIA) Alt Pirineu Oriental, i a aquests efectes es fa pública la seva convocatòria amb les bases següents.

 

La Seu d'Urgell, 20 de desembre de 2023

 

Joan Barrera Aranda

President

 

Es fa pública la convocatòria i les bases següents:

 

 

BASES PER LA SELECCIÓ D'UN LLOC DE TREBALL PEDAGOG/A DEL SERVEI ATENCIÓ A LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA (SEAIA) ALT PIRINEU ORIENTAL

Núm. exp. PER 2023-32

 

- Denominació de l'entitat: Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU)

- Denominació del lloc de treball: Pedagog/a del Servei d'Atenció a la Infància (SAIA) Alt Pirineu Oriental. Nivell A1

- Descripció breu del lloc de treball: Desenvolupar les tasques pròpies d'un/a pedagog/a en els SAIA. Donar suport tècnic als serveis socials bàsics, fer valoracions especialitzades tenint en compte els informes de derivació. Promoure, establir i aplicar mesures d'inserció social, laboral, educativa i familiar. Fer el diagnòstic, la valoració i el pronòstic de l'estudi familiar així com el seguiment, el tractament i l'avaluació de les mesures de protecció. Elaboració i control dels plans de millora. Coordinar-se amb els serveis socials bàsics, amb els professionals dels altres sistemes de benestar social, amb les entitats associatives i amb els altres serveis especialitzats.

- Tipus de contracte: funcionari interí lligat a programes per a un durada de tres anys i condicionat al finançament de departament de Drets Socials (Direcció General d'Atenció a la Infància) amb un període de prova de 6 mesos.

- Jornada laboral: 100 % de jornada complerta de dilluns a divendres horari de matí i tarda

- Retribució inicial: Import brut anual les corresponents a nivell A1 i CD 24 CE: 5.428,50 € anuals

- Sistema de selecció: Concurs de mèrits

 

1. REQUISITS GENERALS PER A PRENDRE PART AL PROCÉS SELECTIU:

a) Ser ciutadà/na espanyol/a, ciutadà/na de la Unió Europea o estranger/a en els termes que estableix l'article 10 de la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener.

b) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques de la plaça objecte de convocatòria.

c) Haver complert 16 anys d'edat i no excedir l'edat establerta com a màxima de jubilació forçosa legal per l'accés a l'ocupació pública.

d) No haver estat separat / separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a aquelles que ocupaven en el cas del personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'altre Estat, no trobar-se inhabilitat / inhabilitada o en situació equivalent ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els termes a l'accés a l'ocupació pública

e) No haver estat condemnat per sentència ferma per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, que inclou l'agressió i l'abús sexual, assetjament sexual exhibicionisme i provocació sexual, prostitució i explotació sexual i corrupció de menors, així com tràfic d'éssers humans.

f) No trobar-se incurs/a en causa d'incapacitat de les contingudes en la legislació vigent.

g) Estar en possessió de la llicenciatura o grau de pedagogia o en condicions d'obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació d'instàncies. En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s'haurà d'acreditat la corresponent homologació,

h) Acreditar el coneixement de la llengua catalana mitjançant el certificat del nivell C de la Junta Permanent de Català o algun dels certificats o títols equivalents esmentats a l'annex del Decret 14/1994, de 8 de febrer (DOGC 1859 d'11.2.94) de la Generalitat de Catalunya. Cas que no es disposi del certificat esmentat es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

i) Acreditar coneixements de llengua castellana: les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir coneixements de llengua castellana del nivell C2. Aquest coneixement s'acredita mitjançant la superació de la prova o de l'exercici establert a aquest efecte o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:

- Certificat d'haver cursat l'educació primària i secundària a l'Estat espanyol.

- Diploma d'espanyol com a llengua estrangera ( nivell C2 o equivalent), que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, modificat pel Reial Decret 264/2008, de 22 de febrer.

-Estaran exempts de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones aspirants nacionals de països en què la llengua castellana sigui llengua oficial o que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a obtenir la titulació exigida com a requisit d'accés.

j) Acreditar coneixements informàtics de l'ACTIC nivell bàsic. Cas que no es disposi del certificat esmentat, es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

k) Estar en possessió del carnet de conduir B vigent.

 

2. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I ADMISSIÓ D'ASPIRANTS:

2.1 Les instàncies per a prendre part en el concurs, en les que les persones aspirants declararan que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria, llevat del que s'assenyala en les lletres h), i) i j) de l'apartat anterior pel cas que hagin de fer la prova, s'adreçaran al President del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell i es presentaran en el Registre General de l'entitat ( Plaça Soldevila 1, Centre Cívic "El Passeig" 1 planta de La Seu d'Urgell), en dia i hora hàbils d'oficina ( de dilluns a divendres de 9 hores a 14 hores), o bé per la Seu electrònica: https://seu-e.cat/ca/web/capau/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'últim anunci publicat al BOP o al DOGC. segons el model adjunt (annex 1). Si els dies d'acabament dels terminis o d'actuació obligada fossin festius, passaran les actuacions al dia següent hàbil.

La instància haurà d'anar acompanyada dels documents següents:

a) Fotocòpia del NIF/NIE de la persona aspirant.

b) Currículum vitae, on constarà tots aquells mèrits i capacitats que tinguin relació amb el lloc a proveir degudament especificats.

c) Original o fotocòpia compulsada de la titulació exigida, o resguard de pagament dels drets d'obtenció del títol exigit per accedir a la convocatòria.

d) Justificants acreditatius dels mèrits al·legats, de conformitat amb el barem recollit en el procediment selectiu de concurs, sense que l'òrgan seleccionador pugui valorar altres mèrits que els aportats en aquest moment. Els cursos, seminaris i jornades que s'al·leguin com a mèrits hauran de ser acreditats mitjançant originals o fotocòpies compulsades dels títols oficials u homologats, en el que hi consti el centre emissor dels mateixos, així com, les hores de durada, assistència o aprofitament. Aquests documents justificatius només es podran presentar durant el període de presentació d'instàncies. Els mèrits insuficientment justificats no seran valorats. Es podran sol·licitar altres documents que consideri necessaris per a la correcta valoració dels mèrits al·legats.

e) La prestació de serveis a l'Administració Pública i/o a l'empresa privada s'acreditarà mitjançant certificat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social de la vida laboral del/la sol·licitant, així com també amb els certificats de l'administració o l'empresa on consti la durada, el tipus de jornada, la categoria professional i les funcions realitzades en el lloc de treball, amb originals o fotocòpies compulsades dels contractes, nòmines o qualsevol altre document que acrediti de forma detallada la naturalesa dels serveis prestats. Els serveis prestats al CAPAU seran acreditats per l'Entitat.

f) La prestació dels serveis de voluntariat caldrà que estiguin degudament acreditats amb un certificat de l'entitat corresponent on es detalli les funcions i activitats realitzades, l'àmbit d'actuació del voluntariat ( infància, infància en risc, discapacitats, gent gran....) les hores de dedicació mensuals així com la durada del voluntariat

g) Original o fotocòpia compulsada del certificat del nivell C de català de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent. Cas que no es disposi del certificat esmentat es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

h) Acreditació de coneixements de llengua castellana per aquelles persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, cas que no es pugui acreditar es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

i) Original o fotocòpia compulsada del certificat de ACTIC nivell bàsic. Cas que no es disposi del certificat esmentat es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

j) Original o fotocòpia compulsada del permís de conduir classe B vigent

k) Certificat de no haver estat condemnat per sentència ferma per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, que inclou l'agressió i l'abús sexual, assetjament sexual exhibicionisme i provocació sexual, prostitució i explotació sexual i corrupció de menors, així com tràfic d'éssers humans B o donar el consentiment per consultar-ho.

2.2 Expirat el termini de presentació d'instàncies, la Presidència dictarà resolució, en el termini màxim de quinze dies (15), declarant aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, la qual s'adoptarà en atenció a allò declarat pels / per les aspirants. La resolució esmentada, que es publicarà a l'e-tauler i al taulell d'anuncis del Consorci, indicarà el termini de deu dies (10) hàbils per a l'esmena de defectes per les persones aspirants excloses. Així mateix, en el termini esmentat, les persones interessades podran presentar les reclamacions que considerin pertinents.

Seran esmenables les errades de fet, assenyalades en l'article 68 de la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, com són les dades personals de la persona interessada, lloc assenyalat a l'efecte de notificacions, data, signatura o òrgan al qual es dirigeix.

No serà esmenable, per afectar al contingut essencial de la pròpia sol·licitud del sistema selectiu, la manca d'actuacions essencials:

- No fer constar que es reuneixen tots i cadascun dels requisits de capacitat exigits en les bases.

- Presentar la sol·licitud de forma extemporània, ja sigui abans o després del termini corresponent.

Si no es produís reclamació, suggeriment o petició de cap esmena, la Resolució provisional esdevindrà definitiva automàticament. En altre cas, resoltes les reclamacions i esmenes, l'autoritat convocant elevarà a definitives les llistes de persones admeses i excloses mitjançant Resolució que es publicarà a l'e-tauler i al taulell d'anuncis del Consorci. En la mateixa resolució s'indicarà la data, lloc i hora de començament de les proves. La publicació de la Resolució esmentada serà determinant dels terminis a l'efecte de possibles impugnacions o recursos.

Contra la Resolució aprovatòria de la llista definitiva les persones interessades podran interposar recurs Contenciós Administratiu, en els termes de la vigent Llei Reguladora de la Jurisdicció Contenciós Administrativa, previ, si escau, el recurs potestatiu de reposició previst a l'article 123 de la de la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

3. DATES PREVISTES PER A LA COMPROVACIÓ DE LES CONDICIONS I VALORACIÓ DE MÈRITS:

Un cop comprovades les condicions de les persones aspirants per a poder accedir al concurs, es publicarà a l'e-tauler i al taulell d'anuncis del Consorci la llista d'aspirants admesos i exclosos disposant d'un termini de deu dies naturals per presentar al·legacions. En el mateix Decret es fixarà la data prevista per a la celebració del procediment de selecció.

Qui no hagi acreditat el nivell C de català i/o els coneixements informàtics ACTIC nivell bàsic faran una prova d'avaluació prèvia. La persona aspirant que no superi alguna d'aquestes dues proves quedarà exclosa del procediment de selectiu.

Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar coneixements suficients de castellà o superar una prova establerta a l'efecte. La persona aspirant que no superi aquesta prova quedarà exclosa del procediment selectiu.

 

4. PROCEDIMENT DE SELECCIÓ I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS SELECTIU:

L'ordre en què actuaran les persones candidates serà tenint en compte el registre d'entrada d'instàncies per participar en el concurs de mèrits.

Un cop començat el procés selectiu, qualsevol decisió que adopti el Tribunal de Selecció i que hagi de conèixer el personal aspirant fins la finalització del concurs s'exposaran a l'e-tauler i al taulell d'anuncis del Consorci, bastant la exposició dita, en la data en què s'iniciï, com a notificació a tots els efectes.

Es substituiran les publicacions al Butlletí Oficial de la Província per notificacions individuals a cada persona aspirant, les quals es realitzaran per correu electrònic, si així ho ha autoritzat expressament la persona interessada.

Les persones aspirants seran convocades per a cada exercici en crida única, sent excloses del concurs aquelles que no es personin el dia i lloc indicat encara que sigui per causes justificades tot i que el Tribunal podrà apreciar les causes al·legades i admetre la persona aspirant, sempre i quan les mateixes no hagin finalitzat l'admissió dita i no menyscabi el principi d'igualtat amb la resta de persones candidates..

En qualsevol moment el Tribunal podrà requerir a les persones opositores per tal que acreditin la seva personalitat, per a la qual cosa aniran proveïdes del document nacional d'identitat.

Així mateix, el tribunal qualificador es reserva la facultat de convocar als concursants per a la realització d'altres proves complementàries, en cas que es cregui convenient.

Concurs de mèrits:

Valoració del currículum dels aspirants i entrevista personal (10 punts)

- CONCURS. BAREM DE MÈRITS (10 punts)

1.- Valoració dels mèrits (8,5 punts)

A) Títols ( 2 punts)

Per titulació igual o superior a la mínima requerida i relacionada amb el lloc de treball: 0,50 per grau, diplomatura o llicenciatura, 0,35 per màster degudament acreditat per a qualsevol universitat de l'Estat espanyol i 0,25 per postgrau degudament acreditat per a qualsevol universitat de l'Estat espanyol.

A criteri del tribunal i sempre que tingui relació directa amb el lloc de treball, també es podran tenir en compte d'altres titulacions inferiors a la mínima requerida (cicles formatius d'integració social i/o animació sociocultural): 0,20 punts

B) Cursos relacionats amb el lloc de treball i realitzats durant els 10 últims anys (2 punts)

- Si la seva durada són de 20 hores 0,05 punts

- Si la seva durada està entre 21 i 40 hores: 0,10 punts

- Si la seva durada està entre 41 i 60 hores: 0,15 punts

- Si la seva durada és de més de 61 hores: 0,20 punts

A criteri del tribunal i sempre que tingui relació directa amb el lloc de treball, també es podran tenir en compte aquells cursos, jornades o seminaris que tinguin una durada inferior a 20 hores fent la suma total de les hores de la formació de menys de 20 hores i aplicant la puntuació de cursos relacionats amb el lloc de treball que es detalla en aquest mateix apartat B.

C) Experiència (4,5 punts)

- Coneixements pràctics acreditats per serveis prestats com pedagog/a en un servei d'atenció a la infància i adolescència en corporacions locals o entitats públiques: 0,50 punts per mes complert treballat fins a un màxim de 4,5 punts.

- Coneixements pràctics acreditats per serveis prestats com a pedagog/a en serveis socials adreçats a la infància i adolescència en risc en corporacions locals o entitats públiques: 0,50 punts per mes complert treballat fins a un màxim de 3,5 punts.

- Coneixements pràctics acreditats per serveis prestats com a pedagog/a en serveis socials adreçats a la infància i adolescència en risc en entitats del tercer sector o empresa privada: 0,25 punts per mes complert treballat fins a un màxim de 2 punts.

- Per acreditació d'experiència en entitats publiques, entitats del tercer sector o empresa privada ocupant un lloc de treball similar o superior: 0,10 punts per mes complert treballat fins a un màxim d'1,5 punts.

- Experiència acreditada de voluntariat en entitats no lucratives, administracions o entitats privades, que es puguin valorar vinculades al lloc de treball objecte del concurs: 0,05 punts per mes complert treballat fins a un màxim d'1 punt.

Es considera mes complet 30 dies

D) Entrevista: (màxim 1,5 punts)

- El Tribunal celebrarà una entrevista personal amb els aspirants per tal d'avaluar la seva trajectòria professional i acadèmica, així com les seves competències i capacitats per a desenvolupar les funcions previstes al lloc de treball

- S'analitzaran, entre altres, les competències següents de les persones aspirants:

- Capacitat de comunicació i empatia.

- Anàlisi i resolució de conflictes.

- Capacitat de treball en equip.

- Metodologies de treball en orientació, prospecció i coneixement dels recursos socials disponibles al territori.

 

5. COMPOSICIÓ DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ

Titulars:

Presidenta: Coordinadora dels Serveis Socials del CAPAU

Vocals: Una persona treballadora del CAPAU de la mateixa categoria laboral a la del lloc de treball

Una persona representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretari/ària: La secretària del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell

Suplents:

Presidenta: Una persona treballadora del CAPAU de la mateixa categoria laboral a la del lloc de treball

Vocals: Una persona treballadora del CAPAU de la mateixa categoria laboral a la del lloc de treball

Una persona representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretari/ària: Un funcionari/a d'Habilitació estatal del Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Les persones membres del Tribunal hauran d'abstenir-se d'intervenir, notificant-ho a l'autoritat convocant, i les persones aspirants podran recusar-los/les quan concorrin les circumstàncies previstes a l'article 28 de la vigent Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, o quan haguessin realitzat tasques de preparació d'aspirants en els cinc anys anteriors a la publicació de la convocatòria.

El Tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense la presència de la majoria dels seus membres, titulars o suplents indistintament. Les decisions s'adoptaran per majoria de vots, podent disposar la incorporació als seus treballs d'assessors especialistes, per a aquelles proves que ho requereixin, limitant-se a l'exercici de les seves especialitats tècniques en base exclusivament a les quals col·laboraran amb el Tribunal amb veu, però sense vot. Les persones assessores i especialistes han d'estar sotmeses a les mateixes causes d'abstenció i recusació que la resta del tribunal.

En cas d'absència de la Presidenta titular o suplent, la Presidència delegarà aquesta en un altre membre del tribunal.

Les actuacions del Tribunal poden ser recorregudes en alçada davant la Presidència, en el termini d'un mes a comptar des que aquestes es facin públiques, d'acord amb l'article 114 i segons la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

 

6. FORMA D'ACREDITAR ELS MÈRITS:

L'acreditació de la formació es farà mitjançant original o fotocòpia compulsada de la certificació, amb especificació de l'entitat organitzadora, denominació del curs i durada del curs en hores o en crèdits. En el supòsit que no s'especifiqui la duració en hores o crèdits no es valorarà el mèrit.

L'experiència s'acredita amb l'informe de vida laboral emès dins el mes anterior a la finalització del termini de presentació d'instàncies i certificat detallat on consti la durada, el tipus de jornada, la categoria professional i les funcions realitzades o amb originals o fotocòpies compulsades dels contractes, nòmines o qualsevol altre document que acrediti de forma detallada la naturalesa dels serveis prestats.

I a més:

L'experiència professional en les administracions o empreses del sector públic s'ha d'acreditar mitjançant certificació de l'òrgan competent amb indicació expressa de l'escala i subescala o categoria professional desenvolupada, funcions, període de temps, règim de dedicació i experiència adquirida.

L'antiguitat i els serveis prestats al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU) no caldrà que s'acreditin documentalment i s'admetran i valoraran amb base a les dades contingudes en els expedients personals de les persones aspirants.

L'experiència professional a l'empresa privada o com a treballador autònom s'ha d'acreditar mitjançant certificació de l'empresa que indiqui els serveis prestats, la categoria professional i les funcions, el període de temps, el règim de dedicació i l'experiència adquirida, o fotocòpia del/s contracte/s de treball.

L'experiència professional en les entitats del tercer sector s'ha d'acreditar amb informe signat pel President on s'acrediti la categoria professional desenvolupada, funcions, període de temps, règim de dedicació i experiència adquirida.

Les activitats de voluntariat s'han d'acreditar amb informe signat pel President de l'entitat on s'acreditin les funcions desenvolupades, període de temps, règim de dedicació i experiència adquirida

Aquests justificants hauran d'estar a disposició de la secretaria abans de la celebració del concurs, per tal que el Tribunal pugui valorar-los.

 

7. RESULTAT FINAL I INCIDÈNCIES

La puntuació mínima exigida per aprovar el concurs serà de 2 punts.

El Tribunal quedarà facultat per resoldre els dubtes i incidències que es presentin durant procediment, d'acord amb la normativa vigent.

 

8. RELACIÓ DE PERSONES APROVADES

Resoltes les possibles al·legacions i esmenes, el Tribunal dictarà resolució fixant la relació definitiva d'aspirants aprovats/des per ordre numèric correlatiu de la puntuació obtinguda en ordre descendent, que sota cap circumstància podrà contenir un nombre superior al de places convocades.

Dita relació serà elevada pel tribunal qualificador a la Presidència del Consorci amb proposta del candidat per a la formalització del corresponent contracte laboral.

 

9. CONTRACTACIÓ

El tribunal no pot aprovar ni declarar que ha superat les proves selectives un nombre superior d'aspirants al de la plaça objecte de la convocatòria.

Fins que es formalitzi el mateix i s'incorpori al lloc de treball corresponent, l'aspirant no tindrà dret a cap percepció econòmica.

 

10. PERÍODES DE PROVA I PRESSA DE POSSESSIÓ

Un cop superada i acordada la pressa de possessió de la persona que resulti proposada pel tribunal, aquesta haurà de superar un període de prova de 6 mesos comptadors des de la pressa de possessió.

Si la persona aspirant proposada renunciés abans de finalitzar el període de prova o no el superés, podrà fer pressa de possessió la persona que hagués obtingut per puntuació el lloc immediatament següent.

 

11. VINCULACIÓ DE LES BASES, IMPUGNACIONS I AL·LEGACIONS

Les presents bases vinculen l'Administració, el Tribunal i els qui participin en el concurs de mèrits, i tant la present convocatòria com els actes administratius que derivin d'aquesta i de les actuacions del Tribunal podran ser impugnats per les persones interessades en els casos, terminis i forma establerta en la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Aquestes Bases són definitives en via administrativa i contra les mateixes pot interposar-se recurs contenciós administratiu davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Suprem de Justícia corresponent, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la seva publicació, en virtut del que es preveu en l'article 46 de la Llei de la Jurisdicció Contenciós Administrativa, podent-se, no obstant això, utilitzar qualssevol altres recursos si es creu convenient.

Alternativament i potestativament, es pot interposar recurs de reposició davant del Consell de Govern de l'entitat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la publicació o notificació.

 

13. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

D'acord amb el que disposa l'article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 , els/les aspirants, per la mera concurrència en aquest procés selectiu donen consentiment a la publicació de determinades dades personals (Noms i Cognoms, o alternativament NIF/NIE) en els anuncis que es puguin inserir en el BOP, tauler d'anuncis de l'entitat i web corporativa.

 

 

DISPOSICIÓ ADDICIONAL:

En allò que no estigui previst a les bases, es procedirà segons el que determini el Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals a Catalunya en matèria de funció pública, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, i resta de disposicions aplicables.

 

El president

 

 

Annex 1 : MODEL DE SOL·LICITUD PER PRENDRE PART AL CONCURS DE MÈRITS

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14079 {"title":"ANUNCIO relativo a la selección de un puesto de trabajo de pedagogo\/a del Servicio de Atención a la Infancia y la Adolescencia (SEAIA) en el Alto Pirineo Oriental (exp. PER 2023\/32).","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14079"} catalunya Consorcio de Atención a las Personas de L'Alt Urgell,DOGC,DOGC 2023 nº 9069,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-29/14079-anuncio-relativo-seleccion-puesto-trabajo-pedagogo-servicio-atencion-infancia-adolescencia-seaia-alto-pirineo-oriental-exp-2023-32 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.