ANUNCIO sobre publicación en el BOPL de la aprobación de las bases específicas y de las convocatorias de los procesos de promoción interna del grupo C, subgrupo C1, y subgrupo C2, escala general, del personal funcionario mediante el sistema de concurso-oposición, de la Diputación de Lérida y organismos dependientes.

En el Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 181, de 21 de setembre de 2023 s'han publicat íntegrament la convocatòria i les bases dels processos selectius de promoció interna del grup C, subgrup C1 i C2, escala general, del personal funcionari de la Diputació de Lleida i organismes.

Les places ofertades en les convocatòries citades, per la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Patronat de Promoció Econòmica i el Patronat de Turisme, són les següents:

 

DIPUTACIÓ DE LLEIDA

 

DENOMINACIÓ PLAÇA

GRUP

NÚM PLACES

NÚMERO CONVOCATÒRIA

ESCALA

SUBESCALA

PI/06/23- ADMINISTRATIU

C1

18

PI/06/23

ADMINISTRACIÓ GENERAL

ADMINISTRATIVA

PI/10/23- AUXILIAR ADMINISTRATIU

C2

3

PI/10/23

ADMINISTRACIÓ GENERAL

AUXILIAR ADMINISTRATIVA

 

 

INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS

 

DENOMINACIÓ PLAÇA

GRUP

NÚM PLACES

NÚMERO CONVOCATÒRIA

ESCALA

SUBESCALA

PI/07/23- ADMINISTRATIU

C1

1

PI/07/23

ADMINISTRACIÓ GENERAL

ADMINISTRATIVA

PI/11/23- AUXILIAR ADMINISTRATIU

C2

1

PI/11/23

ADMINISTRACIÓ GENERAL

AUXILIAR ADMINISTRATIVA

 

 

PATRONAT DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

 

DENOMINACIÓ PLAÇA

GRUP

NÚM PLACES

NÚMERO CONVOCATÒRIA

ESCALA

SUBESCALA

PI/08/23- ADMINISTRATIU

C1

1

PI/08/23

ADMINISTRACIÓ GENERAL

ADMINISTRATIVA

 

 

PATRONAT DE TURISME

 

DENOMINACIÓ PLAÇA

GRUP

NÚM PLACES

NÚMERO CONVOCATÒRIA

ESCALA

SUBESCALA

PI/09/23- ADMINISTRATIU

C1

1

PI/09/23

ADMINISTRACIÓ GENERAL

ADMINISTRATIVA

 

 

El termini de presentació de les sol·licituds de participació en els processos convocats és de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis relatius a aquestes convocatòries es publicaran al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Diputació de Lleida, segons l'establert a les bases de les convocatòries.

 

Lleida, 26 de setembre de 2023

 

El president

 

En dono fe

La secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14066 {"title":"ANUNCIO sobre publicación en el BOPL de la aprobación de las bases específicas y de las convocatorias de los procesos de promoción interna del grupo C, subgrupo C1, y subgrupo C2, escala general, del personal funcionario mediante el sistema de concurso-oposición, de la Diputación de Lérida y organismos dependientes.","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14066"} catalunya administración local,Diputación de Lleida,DOGC,DOGC 2023 nº 9069 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-29/14066-anuncio-publicacion-bopl-aprobacion-bases-especificas-convocatorias-procesos-promocion-interna-grupo-c-subgrupo-c1-subgrupo-c2-escala-general-personal-funcionario-sistema-concurso-oposicion-diputacion-lerida-organismos-dependientes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.