ANUNCIO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo (exp. 2023_2074).

Amb el present es fa públic que l'Ajuntament, mitjançant acord plenari de data 29 de novembre de 2023 ha aprovat amb la majoria exigida legalment, la Modificació de la Relació de Llocs de treball d'aquest Ajuntament, amb les modificacions derivades de la negociació col·lectiva i dels informes adjuntats a l'expedient, obrint un termini d'exposició al públic del mateix de 15 dies des de la publicació del corresponent anunci al BOPB, DOGC i eTauler.

Es transcriu a continuació el contingut del text íntegre de l'acord:

 

MODIFICACIÓ LLOCS DE TREBALL

 

PRIMER. Aprovar la modificació de la Relació de Llocs de treball d'aquest Ajuntament, amb les modificacions derivades de la negociació col·lectiva i dels informes adjuntats a l'expedient, amb el text següent:

 

 

 

CARACTERISTIQUES ESSENCIALS

REQUISITS

Num

Àrea

Denominació del lloc

Efectius

Règim

Escala

sub-escala

Grup

Nivell destí

Tipus lloc

Tipus jornada

provisió

Titulació

Nivell català

Altres requisits

Específic

4

ST

Arquitecte

0

F

AE

Tècnica

A1

22

B

40,00%

C

Llicenciatura o grau arquitectura

C1

Permís conduir B

5.651,10

6

ST

Enginyer/ra

0

F

AE

Tècnica

A2

18

B

40,00%

C

Llicenciatura o grau enginyeria tècnica o industrial

C1

Permís conduir B

6.285,72

12

SG

Administrativa-tècnica en contractació i serveis generals

1

F

AG

Adminis.

C1

18

B

100,00%

C

Batxillerat, CFGS o equivalent

C1

Permís conduir B

12.374,04

 

 

SEGON.- Modificar les fitxes descriptives per tal d'adequar les jornades de treball

 

TERCER. Publicar íntegrament la citada relació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província

 

QUART. Remetre una còpia de la mateixa a l'Administració de l'Estat i al Departament de Governació de la Generalitat.

 

La Torre de Claramunt, 5 de desembre de 2023

 

David Alburquerque Sánchez

Secretari interventor

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14050 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo (exp. 2023_2074).","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14050"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Torre de Claramunt,DOGC,DOGC 2023 nº 9069 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-29/14050-anuncio-modificacion-relacion-puestos-trabajo-exp-2023-2074 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.