ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols para el año 2023 resultante de la tasa específica.

Mitjançant el decret d'alcaldia 2023AJ07006252 de data 21 de desembre de 2023 s'ha aprovat l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2023 resultant de la taxa específica prevista a l'article 20.Dos de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'estat, que es detalla a continuació, resultant de l'acord de negociació col·lectiva i que comprendrà les places següents:

 

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ TAXA ESPECÍFICA

 

RÈGIM FUNCIONARIAL

ESCALA

SUBSESCALA/CATEGORIA/CLASSE

NOM DE LA PLAÇA

GRUP

Nº PLACES

SELECCIÓ

TORN

Administració especial

Subsecala tècnica/ grau mitjà/ enginyer tècnic

Enginyer/a tècnic

A2

1

Concurs oposició

Lliure

Administració general

Subsecala administratiu/administratiu/ves d'administració general

Administratiu/va

C1

3

Concurs oposició

Lliure

Administració especial

Subescala serveis especials/policia local/ escala bàsica

Agent

C1

3

Concurs oposició

Lliure

Administració especial

Subescala serveis especials/policia local/ escala bàsica

Agent

C1

1

Concurs oposició

Mobilitat (*)

Administració especial

Subescala tècnica/auxiliar/ auxiliar tècnic

Auxiliar tècnic/a del mercat

C2

1

Concurs oposició

Lliure

 

RÈGIM LABORAL

NIVELL TITULACIÓ

NOM DE LA PLAÇA

GRUP

Nº PLACES

SISTEMA SELECCIÓ

TORN

Formació professional de primer grau

Oficial 1a

C2

2

Concurs oposició

Lliure

Formació professional de primer grau

Oficial 1a - lampista

C2

2

Concurs oposició

Lliure

Grau, llicenciatura(A1)

Psicòleg/ologa

A1

1

Concurs oposició

Lliure

 

 

(*) En cas de quedar deserta es convocarà per torn lliure

En compliment del que estableix la normativa vigent i d'acord amb l'article 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya, es publica l'esmentat acord.

 

Contra aquesta aprovació definitiva, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós-administratiu davant la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació del present edicte.

Tanmateix, es pot interposar potestativament recurs de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present acord.

 

Sant Feliu de Guíxols, 22 de desembre de 2023

 

Josep Melcior Muñoz i Ayats

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14040 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols para el año 2023 resultante de la tasa específica.","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14040"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols,DOGC,DOGC 2023 nº 9069 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-29/14040-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ayuntamiento-sant-feliu-guixols-ano-2023-resultante-tasa-especifica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.