EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo parcial específico y extraordinario para el ejercicio 2023 (ref. OPOC2023000002).

Per resolució d'alcaldia número 2023AJUN003081 de data 29 de novembre de 2023, ha estat aprovada l'oferta pública d'ocupació parcial específica i extraordinària per a l'exercici 2023. El text d'aquesta resolució es el que es reprodueix a continuació:

 

" Resolució

 

Primer.- Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública parcial específica i extraordinària de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt per l'any 2023 en els següents termes:

 

Personal funcionari

 

Escala

Sots-escala/classe/ categoria

Grup

Núm. Vacants

Sistema selecció

Procés

Administració Especial

Sots-escala de Serveis Especials/Classe Policia Local/Escala bàsica/Agent/a

C1

2

Oposició

Torn lliure

 

 

Personal laboral

 

Plaça

Grup assimilat

Núm. Vacants

Sistema selecció

Procés

Tècnics Mitjos

A2

3

Concurs oposició lliure

Torn lliure

Tècnics auxiliars

C1

1

Concurs oposició lliure

Torn lliure

Personal no qualificat

AP

8

Concurs oposició

Torn lliure

 

 

Segon.- Publicar la present resolució al Butlletí Oficial de la Província (BOPB) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya així com als òrgans de l'Administració de l'Estat corresponent.

 

Tercer.- Donar trasllat d'aquest decret al Comitè Unitari de personal.

 

Quart.- Donar trasllat d'aquest decret al Departament de Comunicació d'aquest ajuntament per a la publicació en el Portal de la Transparència. "

 

Vilassar de Dalt, 14 de desembre de 2023

 

Carola Llauró Sastre

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13911 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo parcial específico y extraordinario para el ejercicio 2023 (ref. OPOC2023000002).","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13911"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilassar de Dalt,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13911-edicto-aprobacion-oferta-publica-empleo-parcial-especifico-extraordinario-ejercicio-2023-ref-opoc2023000002 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.