EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo de 2023 del Ayuntamiento de La Roca del Vallès (exp. 2023/7293).

L'alcaldessa, el dia 19 de desembre de 2023, va dictar la Resolució d'Alcaldia núm. 2023/2618, la qual es transcriu a continuació:

 

Vist Instrument de Planificació Plurianual de Recursos Humans 2023-2025 que s'acompanya com a ANNEX 1 de la present Resolució. Aquest Instrument ha estat emès per part de la Secretaria municipal i ha estat objecte de negociació amb els representants sindicals, el qual han mostrat la seva conformitat mitjançant la subscripció del document, tal i com consta a l'expedient.

Conforme aquest pla plurianual és necessari incorporar a l'oferta pública d'ocupació les 37 places que no estan incloses en cap oferta pública anterior.

L'Interventor municipal efectua fiscalització prèvia en conformitat de la present Resolució mitjançant la validació de la mateixa a l'empara del que es disposa en l'article 11 del Reial Decret 424/2017, de 28 d'abril, pel qual es regula el règim jurídic del control intern dels ens del sector públic local i sens perjudici de reservar-se la possibilitat d'efectuar un control financer sobre el mateix.

 

D'acord amb tot l'exposat, i de conformitat amb allò disposat a l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

 

 

RESOLC

 

PRIMER. Aprovar l'instrument de planificació plurianual que s'acompanya com a ANNEX 1 d'aquesta Resolució, el qual és la plasmació de l'exercici de la planificació de l'execució de la mateixa, en el que també es planifica la consecució de l'objectiu de reduir la temporalitat per sota del 8 per cent.

 

SEGON. Autoritzar, amb caràcter excepcional, una taxa específica conforme l'article 20.Dos.4 de la LPGE 2023, de 37 places de personal funcionari i laboral per tal de donar compliment a l'objectiu de reduir la temporalitat per sota del 8 per cent.

 

TERCER.- Aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació 2023, de conformitat amb l'article 20 de la Llei 31/2022 de 23 de desembre de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023 i l'article 70 del Real Decret Legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre pel que s'aprova el text Refós de l'Estatut de l'Empleat Públic, amb la incorporació de les places següents:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Denominació Plaça

Grup Titulació

Núm. Places

Sistema de provisió

Torn

1.- ESCALA ADMINISTRACIÓ GENERAL

 

 

 

 

Sots escala tècnica

 

 

 

 

Tècnic/a administració general

A1

4

Concurs-oposició

Lliure

Tècnic Informàtica

A2

1

Concurs-oposició

Lliure

Tècnic/a RRHH

A2

1

Concurs-oposició

Lliure

Sots escala administrativa

 

 

 

 

Administratiu/va

C1

3

Concurs-oposició

Lliure

Administratiu/va

C1

2

Concurs-oposició

Promoció interna

Sots escala auxiliar

 

 

 

 

Auxiliar administratiu/va

C2

3

Concurs-oposició

Lliure

 

 

 

 

 

2.- ESCALA ADMINISTRACIÓ GENERAL

 

 

 

 

Sots escala tècnica

 

 

 

 

Tècnics superiors

 

 

 

 

Arquitecte

A1

1

Concurs-oposició

Lliure

Enginyer

A1

1

Concurs-oposició

Lliure

Tècnic/a de medi ambient

A2

1

Concurs-oposició

Lliure

Tècnic/a d'Habitatge

A2

1

Concurs-oposició

Lliure

Policia Local

 

 

 

 

Inspector

A2

1

Concurs-oposició

Lliure

Agent Policia Local

C2

2

Concurs-oposició

Lliure

TOTAL

 

21

 

 

 

 

 

 

 

PERSONAL LABORAL

 

ACTIVITAT PERMANENT I DEDICACIÓ COMPLETA

 

 

 

 

Auxiliar tècnic d'esports

C1

1

Concurs-oposició

Lliure

Auxiliar tècnic de biblioteca

C1

1

Concurs-oposició

Lliure

Auxiliar tècnic de cultura

C1

1

Concurs-oposició

Lliure

Tècnic auxiliar d'Informàtica

C1

1

Concurs-oposició

Lliure

Peó

AP

1

Concurs-oposició

Lliure

Servei de neteja

AP

1

Concurs-oposició

Lliure

 

 

 

 

 

PERSONAL DEL CENTRE ESPORTIU

 

 

 

 

Coordinador tècnic

 

1

Concurs-oposició

Lliure

Tècnic/a esportiu

 

4

Concurs-oposició

Lliure

Administratiu/va

 

3

Concurs-oposició

Lliure

Operari/a de manteniment

 

2

Concurs-oposició

Lliure

TOTAL

 

16

 

 

 

 

QUART.-Publicar aquesta oferta pública d'ocupació a la seu electrònica de l'Ajuntament de la Roca del Vallès, al tauler d'anuncis, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

CINQUÈ. Convocar les places ofertes en execució de la present Oferta d'Ocupació Pública dins el termini màxim de tres anys.

 

SISÈ. Trametre còpia del Pla plurianual de Planificació així com de l'oferta pública d'ocupació a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

 

SETÈ. - Notificar aquest acord als membres de la Junta de Personal i del Comitè d'Empresa i fer-lo públic al personal al servei de l'Ajuntament de la Roca del Vallès.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar:

 

--Recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte administratiu en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, tal com estableix l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

--Alternativament, podeu interposar directament recurs davant el Jutjat Contenciós administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació, d'acord els articles 8.1, 25.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

La Roca del Vallès, 21 de desembre de 2023

 

Marta Pujol Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13896 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo de 2023 del Ayuntamiento de La Roca del Vallès (exp. 2023\/7293).","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13896"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13896-edicto-aprobacion-oferta-publica-empleo-2023-ayuntamiento-roca-valles-exp-2023-7293 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.