EDICTO relativo a la lista definitiva de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de programador/a (C1/24), de la plantilla de personal laboral del Ayuntamiento de Reus, mediante el sistema de concurso de méritos y turno libre, sujeta al proceso de estabilización, incluida en la oferta pública de empleo para el año 2018 (RRHH 987/2022 OF).

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient número 2022022170 de data 16 de desembre de 2022 es van aprovar les bases específiques que han de regir el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs de mèrits i torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de programador/a (C1/24) de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Reus, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus per a l'any 2018, subjecta al procés d'estabilització.

Atès que les esmentades bases van ser publicades als butlletins oficials corresponents, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament i a la web municipal http://www.reus.cat.

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern número 2023024554 de data 23 de novembre de 2023, es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses.

Atès que ha transcorregut el termini per esmenar les deficiències o acompanyar els documents preceptius que n'han motivat l'exclusió

Vist l'establert a l'article 54.e) del Decret núm. 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al servei dels ens locals i disposicions concordants i vistes les competències que estableix l'article 21.1 g) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim local i l'article 53.1.h) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

Vist el que estableix la base tercera de les bases de la convocatòria i la reglamentació aplicable, i per decret del Regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern número 2023026568 de data 18 de desembre de 2023, s'ha resolt:

 

Primer. Aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés de selecció per a la provisió en propietat d'una plaça de programador/a (C1/24), de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Reus, mitjançant el sistema de concurs de mèrits i torn lliure, subjecta al procés d'estabilització, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2018, que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Reus i a la web municipal www.reus.cat.

 

Segon. Nomenar el tribunal de la selecció que estarà format per les persones següents:

Presidenta: Sra. Ana Belén Sánchez Monterroso (titular)

Sra. Anna M. Cepeda Molero (suplent)

Vocals: Sr. Joan Arnal Vidiella (titular)

Sr. Mariano Quesada Domínguez (suplent)

Sr. Òscar Hellin Escribano (titular)

Sr. Jaume Grau Amenós (suplent)

Sr. Andreu Retamero Pallarès (titular)

Sra. Lourdes Miguel Carvajal (suplent)

Secretària: Sra. M. Elena Manuel Abelló (titular)

Sra. Rosa Navalls Mesa (suplent)

 

Tercer. Convocar, de conformitat a l'establert a la base sisena de les bases específiques, a la persona aspirant admesa que no ha acreditat el coneixement de llengua catalana equivalent al nivell de suficiència (C1) el proper dia 9 de gener de 2024 a les 12:00 hores al Centre de Normalització Lingüística (carrer de l'Àliga, 1, 43205 Reus), amb el DNI i bolígraf, per tal de realitzar l'exercici de coneixements de llengua catalana nivell C1 (de caràcter obligatori i eliminatori).

 

Reus, 20 de desembre de 2023

 

Josep Alberich Forns

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13894 {"title":"EDICTO relativo a la lista definitiva de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de programador\/a (C1\/24), de la plantilla de personal laboral del Ayuntamiento de Reus, mediante el sistema de concurso de méritos y turno libre, sujeta al proceso de estabilización, incluida en la oferta pública de empleo para el año 2018 (RRHH 987\/2022 OF).","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13894"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Reus,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13894-edicto-relativo-lista-definitiva-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-provision-propiedad-plaza-programador-c1-24-plantilla-personal-laboral-ayuntamiento-reus-sistema-concurso-meritos-turno-libre-sujeta-proceso-estabilizacion-incluida-oferta-publica-empleo-ano-2018-rrhh-987-2022-of https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.