EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de obras de primer establecimiento del Centro de Información y Recursos para las Mujeres y el Departamento de Igualdad (CIRD), en la plaza Tàrrega, de Cornellà de Llobregat.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en sessió celebrada el dia 15 de desembre de 2023 va acordar entre d'altres, aprovar inicialment el projecte d'obres següent:

"Obres nou projecte del nou Centre d'Informació i recursos a les dones i Departament d'Igualtat (CIRD)" amb un pressupost estimat de 1.489.336,16€ (IVA no inclòs) i 1.802.096,75€ (IVA inclòs).

Sotmetre l'aprovació de l'esmentat projecte a informació pública mitjançant inserció d'edicte al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, pel període de trenta dies, així com al Butlletí d'Informació Municipal i al Tauler d'Anuncis de la Corporació, per tal que les persones que es considerin interessades puguin efectuar les al·legacions, reclamacions i/o suggeriments que estimin convenients.

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hagin presentat al·legacions, reclamacions i/o suggeriments que suposin modificacions al projecte, aquest s' entendrà definitivament aprovat.

 

Cornellà de Llobregat, 19 de desembre de 2023

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/23 de 22/06/23

Carme Costafreda Roda

Cap d'Àrea de Gestió d'Activitats, Ordenances i Adm. Espai Públic

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13875 catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13875-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-obras-establecimiento-centro-informacion-recursos-mujeres-departamento-igualdad-cird-plaza-tarrega-cornella-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.