EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo para la renovación del césped artificial del campo de fútbol y la sustitución de un tramo de tubería para el suministro del depósito de agua.

En compliment de l'article 37 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió de caràcter ordinari de data 26 d'octubre de 2023, va adoptar l'acord d'aprovació inicial del "Projecte executiu per a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Canet de Mar i la substitució d'un tram de canonada pel subministrament del dipòsit d'aigua, situat al carrer Misericòrdia, s/n, del terme municipal de Canet de Mar", elaborat per Josep Ibáñez Gassiot, enginyer industrial d'ENGIVERT 41, SL, per encàrrec de l'Ajuntament de Canet de Mar, amb un pressupost d'execució per contracte de 188.463,63 €, més 39.577,36 €, en concepte d'IVA, el qual ha estat exposat al públic mitjançant anunci publicat al BOPB del dia 6 de novembre de 2023, al tauler d'anuncis i a la web municipals, durant el termini de trenta dies hàbils.

Atès que durant aquest termini no s'ha presentat cap al·legació, ni reclamació, d'acord amb l'anterior acord d'aprovació inicial, l'esmentat projecte es pot considerar aprovat definitivament, el que es fa públic mitjançant la publicació d'aquest anunci al BOPB, al DOGC i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

 

Contra l'acord anterior, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a partir de la data següent a la de publicació d'aquest anunci en el Diari oficial de la generalitat de Catalunya, o directament recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Canet de Mar, 21 de desembre de 2023

 

Pere Xirau Espàrrech

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13870 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo para la renovación del césped artificial del campo de fútbol y la sustitución de un tramo de tubería para el suministro del depósito de agua.","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13870"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canet de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13870-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-renovacion-cesped-artificial-campo-futbol-sustitucion-tramo-tuberia-suministro-deposito-agua https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.