ANUNCIO sobre información pública de la modificación puntual en el ámbito del Plan de ordenación urbanística municipal 09 de Malavella Park y suspensión de licencias (exp. 4287/2023).

Es fan públics per a coneixement general els acords del Ple de l'Ajuntament de Caldes de Malavella reunit en sessió ordinària del dia 27 de novembre de 2023, en el que es va aprovar inicialment la Modificació puntual en l'àmbit del PAU 09, Malavella Park i la suspensió de llicències.

La documentació podrà ser examinada per qualsevol interessat a les dependències municipals situades al C/ Vall-llobera, s/n, en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, i dijous a la tarda de 16 a 18.30 h.) o accedint al següent enllaç del portal de transparència:

https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/9603d6b5-9526-45e1-803b-a823092ca10e/

 

ACORDS:

 

PRIMER. Aprovar inicialment l'expedient de Modificació del POUM continguda al document tècnic "MODIFICACIÓ PUNTUAL EN L'ÀMBIT DEL PAU 09, MALAVELLA PARK", redactat per l'arquitecte Ricardo Antonio Casademont Altimira (RICARD A. CASADEMONT, URBANISME CONSULTING SOCIETAT LIMITADA).

El document tècnic "MODIFICACIÓ DEL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL A MALAVELLA PARK", redactat i signat per l'arquitecte Ricardo Antonio Casademont Altimira (RICARD A. CASADEMONT, URBANISME CONSULTING SOCIETAT LIMITADA) / Doc. amb R/E 2023-E-RE-4764. EMPREMTA DIGITAL: 9b06ee64a46edd9bff891dc0a2613a4c1ad578bf. Contempla l'àmbit i les previsions de l'art. 8.5.a.2 del TRLUCat. (L'àmbit de la modificació correspon a la Urbanització Malavella Park).

En relació a aquest acord s'obre un període d'informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant anunci de l'aprovació inicial de la modificació puntual en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el Butlletí Oficial de la Província de Girona, a un diari de remarcada tirada i a la seu electrònica (tauló d'edictes i accés al portal https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/9603d6b5-9526-45e1-803b-a823092ca10e/.

Durant aquest període l'expedient quedarà a disposició de qualsevol que el vulgui examinar perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

SEGON. Aprovar la suspensió de llicències conjuntament amb l'aprovació inicial del planejament, delimitada en l'àmbit subjecte a suspensió, plànol O06 del document tècnic.

En aquest àmbit únicament s'admetran:

- Les obres provisionals de caràcter agrari o serveis tècnics que es puguin situar en les àrees que el pla preveu la desclassificació del sòl.

- Les tanques i obres de manteniment i conservació.

 

 

ANNEX. Àmbit de suspensió de llicències:

 

Imagen del artículo ANUNCIO sobre información pública de la modificación puntual en el ámbito del Plan de ordenación urbanística municipal 09 de Malavella Park y suspensión de licencias (exp. 4287/2023).

 

 

Es fa constar que contra el present acord de suspensió es podrà interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà d'aquesta publicació, davant del Ple d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós administratiu, davant els Jutjats Contenciós Administratiu de Girona en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de aquesta publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es pot interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o se n'hagi produït la desestimació per silenci. Així mateix, es pot exercitar qualsevol altre recurs que es consideri pertinent.

 

Caldes de Malavella, 13 de desembre de 2023

 

Salvador Balliu i Torroella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13868 {"title":"ANUNCIO sobre información pública de la modificación puntual en el ámbito del Plan de ordenación urbanística municipal 09 de Malavella Park y suspensión de licencias (exp. 4287\/2023).","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13868"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Malavella,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13868-anuncio-informacion-publica-modificacion-puntual-ambito-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-09-malavella-park-suspension-licencias-exp-4287-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.