RESOLUCIÓN por la que se da publicidad a la modificación de la Normativa de Transparencia de la Universidad Pompeu Fabra.

Atès l'Acord del Consell de Govern de la Universitat Pompeu Fabra de 25 d'octubre del 2023 pel qual s'aprova la modificació de la Normativa per la que es desenvolupa la legislació de la transparència i el dret d'accés a la informació pública a la Universitat Pompeu Fabra, d'acord amb la legislació sobre la transparència, Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern i Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública,

 

HE RESOLT:

 

Primer. Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la modificació de la Normativa per la que es desenvolupa la legislació de la Transparència i el dret d'accés a la informació pública a la Universitat Pompeu Fabra, aprovada per Acord del Consell de Govern de 25 d'octubre del 2023, que consta com a annex.

 

Segon. El text consolidat de la Normativa per la que es desenvolupa la legislació de la Transparència i el dret d'accés a la informació pública a la Universitat Pompeu Fabra es pot consultar a la Seu Electrònica i al Portal de la Transparència de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Barcelona, 4 de desembre de 2023

 

Laia de Nadal Clanchet

Rectora

 

 

ANNEX

 

La Normativa per la que es desenvolupa la legislació de la Transparència i el dret d'accés a la informació pública a la Universitat Pompeu Fabra va ser aprovada per acord del Consell de Govern de 9 de desembre del 2015, modificada posteriorment per acords del Consell de Govern de 9 d'octubre del 2019, de 23 de febrer del 2022 i de 15 de juny del 2022.

Es fa necessari modificar els errors materials detectats en el seu text, que afecten el seu títol i l'article 10 apartat 4 paràgraf primer. 

D'altra banda, al llarg del text s'especifica que la Unitat d'Informació és l'Oficina de la Secretaria General.

Per resolució de la rectora de 25 de juliol del 2023 sobre la Secretaria General, s'ha modificat l'estructura de la Secretaria General i l'Oficina de la Secretaria General ha passat a denominar-se Unitat tècnica de la Secretaria General,

Per tal de garantir que els canvis de denominació i de l'estructura de la Secretaria General no afectin la Normativa, es proposa substituir les mencions a l'Oficina de la Secretaria General per la Secretaria General.

Per tot això, el Consell de Govern 

 

ACORDA

 

Article únic. Aprovar la modificació de la Normativa per la que es desenvolupa la legislació de la Transparència i el dret d'accés a la informació pública a la Universitat Pompeu Fabra en els termes següents:

Primer. Es modifica el títol de la Normativa, que passa a denominar-se "Normativa per la qual es desenvolupa la legislació de la Transparència i el dret d'accés a la informació pública a la Universitat Pompeu Fabra"

Segon. Es modifica l'article 4bis. apartat 1, que queda redactat com segueix:

"Article 4 bis. Unitat d'Informació

1. Als efectes de la legislació sobre la transparència i d'aquesta Normativa, la unitat d'informació és la Secretaria General, al capdavant de la qual hi ha el secretari o secretària general o el secretari o secretària general adjunt."

Tercer. Es modifica l'article 10 apartat 4 paràgraf primer, que queda redactat com segueix:

"Article 10. Requisits de les sol·licituds d'informació pública

4. Les sol·licituds s'adreçaran a la unitat d'informació, la Secretaria General de la UPF. En el cas que les persones s'adrecin a altres òrgans de la UPF, aquests en donaran trasllat a la Secretaria General en el termini de cinc dies hàbils a comptar des de la data en què la sol·licitud hagi entrat en la Seu electrònica de la UPF, i informaran de quina és aquesta data."

Quart. Es modifica l'article 13 apartat 2, que queda redactat com segueix:

"Article 13. Òrgan competent per a resoldre

2. La unitat d'informació de les sol·licituds d'accés a la informació pública és la Secretaria General, amb les funcions descrites a l'article 4bis d'aquesta Normativa."

Cinquè.  Es modifica l'article 16 apartat 4, que queda redactat com segueix:

"Article 16. Accés a la informació o documentació

4. En el cas d'accés a documents es tindrà en compte el cicle de vida del document. Si el document està en fase activa els responsables dels òrgans que en tinguin la custodia són directament responsables, en l'àmbit de les seves funcions, del compliment de l'obligació de facilitar el document a la Secretaria General i indicar el nivell d'accés que té el document d'acord amb el sistema de Gestió documental i Arxiu de la UPF. Si el document està en fase semiactiva o de preservació, l'Arxiu de la Universitat serà el responsable de facilitar el document a la persona responsable de la tramitació de la Secretaria General.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13857 {"title":"RESOLUCIÓN por la que se da publicidad a la modificación de la Normativa de Transparencia de la Universidad Pompeu Fabra.","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13857"} catalunya Anuncios,DOGC,DOGC 2023 nº 9068,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13857-resolucion-se-da-publicidad-modificacion-normativa-transparencia-universidad-pompeu-fabra https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.