ANUNCIO sobre aprobación inicial de las modificaciones de los apartados 1.2 y 1.3.4 del Plan de sostenibilidad ambiental (exp. 902636/20).

El Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en sessió celebrada el 19 de desembre de 2023, va aprovar inicialment la modificació de l'actual objecte del Programa d'inversions del PSA, dotat amb 100 milions d'euros, del l'APARTAT 1.2 de les bases del Pla de sostenibilitat ambiental per als municipis de l'AMB (PSA) per tal que pugui ser compatible amb els fons Next Generation, quedant d'aquesta manera:

·" Programa d'inversions del PSA, dotat amb 100 milions d'euros, que incorpora les inversions de l'AMB per als municipis, ja siguin d'execució directa o en cooperació amb els ajuntaments. Aquest programa es desplegarà a 35 municipis de l'AMB, sense incloure-hi Barcelona. Aquest programa serà compatible amb fons Next Generation i s'adaptarà als requeriments d'aquests fons europeu.

Al moment de fer ajustos derivats de convocatòries de fons next generation el procediment serà el següent:

1. La comissió tècnica determinarà quines modificacions sobre el PSA són necessàries i què implica pel PSA.

2. La comissió tècnica elevarà proposta a Secretaria que avaluarà la viabilitat jurídica dels ajustos així com determinarà la via per la que l'ajust ha de ser aprovat.

a) En cas de modificacions de menys entitat, Secretaria elevarà la seva proposta a la Comissió Directora que avaluarà l'oportunitat de la modificació en el sentit que correspongui del text del PSA i s'aprovarà mitjançant decret de Vicepresidència Executiva i posteriorment es donarà compte al Consell Metropolità.

b) En cas de modificacions de gran entitat, Secretaria elevarà la proposta a la Comissió Directora per tal que avaluï l'oportunitat de la modificació i s'elevarà la proposta directament al Consell Metropolità per la seva aprovació."

 

Aprovar inicialment la modificació de l'actual APARTAT 1.3.4 Gestió del Programa d'inversions del Pla de sostenibilitat, tot quedant la seva redacció de la següent manera:

"La relació d'inversions l'analitzarà una Comissió Tècnica del PSA constituïda pels membres següents:

- Director de Serveis d'Espai Públic

- Director de Serveis de Mobilitat Sostenible

- Director de Serveis d'Acció Climàtica

El cap de Secció Tècnica gestió espai públic actuarà com a secretari d'aquesta Comissió Tècnica.

Les funcions d'aquesta Comissió són orientar els municipis en la redacció de la documentació de les peticions, revisar la documentació aportada i sol·licitar documentació addicional aclaridora, si és necessari, així com redactar informes i propostes per elevar-les a la Comissió Directora.

La Comissió Directora del PSA estarà constituïda pels membres següents:

- Vicepresident executiu, que actuarà com a president

- Vicepresident de l'Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat

- Vicepresidenta de l'Àrea d'Acció climàtica i Agenda estratègica metropolitana

- Gerent

- Director de l'Àrea de Presidència

- Director de l'Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat

- Directora de l'Àrea d'Acció Climàtica i Agenda Estratègica Metropolitana

El coordinador general de l'Oficina Tècnica de Gerència actuarà com a secretari de la Comissió Directora."

 

Sotmetre a informació pública les modificacions esmentades del Pla de sostenibilitat ambiental per un període de trenta (30) dies hàbils a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un mitjà de comunicació escrita diària i al tauler d'anuncis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona als efectes de formular al·legacions i reclamacions contra el pla.

Durant el període d'informació pública l'expedient podrà ser consultat a la Secretaria General, al carrer seixanta-dos (62), número 16, edifici A, 2a planta de Barcelona o bé a través de mitjans electrònics, prèvia sol·licitud a través del correu secretariaamb@amb.cat. En ambdós casos heu de sol·licitar la vista a través del correu electrònic secretariaamb@amb.cat.

 

Barcelona, 20 de desembre de 2023

 

Marcel·lí Pons Duat

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13786 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de las modificaciones de los apartados 1.2 y 1.3.4 del Plan de sostenibilidad ambiental (exp. 902636\/20).","published_date":"2023-12-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13786"} catalunya administración local,Área Metropolitana de Barcelona,DOGC,DOGC 2023 nº 9067 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-27/13786-anuncio-aprobacion-inicial-modificaciones-apartados-1-2-1-3-4-plan-sostenibilidad-ambiental-exp-902636-20 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.