EDICTO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo para el año 2024.

El Ple, en sessió de data 6 de novembre de 2023, va adoptar el següent acord:

 

2.- Acord d'aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de treball per a l'any 2024.

 

De conformitat amb el que disposen els articles 74 del RD legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, 15.1 de la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de Mesures per a la Reforma de la Funció Pública i 29 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, es preveu modificar, per l'exercici 2024, l'actual relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Palamós, per tal d'actualitzar-ne el seu contingut a les circumstàncies actuals.

D'acord amb el que disposa l'article 283 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, els ens locals han de formar la relació de llocs de treball de la seva organització, de conformitat amb el que estableix la legislació bàsica de l'Estat i de desenvolupament de la Generalitat.

Per acord del Ple de data 22 de febrer de 2011 es va aprovar la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Palamós, que fou publicada al DOGC número 5848, de 30 de març de 2011 i al BOP de Girona núm. 95, de 18 de maig de 2011.

Per raons organitzatives, cal introduir algunes modificacions a la Relació de llocs de treball, consistents en la creació de tres nous llocs de treball, en la modificació d'algun altre lloc ja existent i en l'amortització d'un altre. Les despeses que comportin aquestes modificacions aniran a càrrec de les partides corresponents, mitjançant la consignació pressupostària suficient i adequada que consta en el capítol 1 de despeses pel pressupost del 2024 que es preveu aprovar. Així mateix, les places de nova creació s'han inclòs a la plantilla de personal per a l'exercici 2024.

Les modificacions esmentades anteriorment han estat validades i aprovades en la Mesa General de Negociació de matèries comunes celebrada el 23 d'octubre de 2023.

Vist l'informe de Recursos Humans i Organització que consta a l'expedient.

Vista la Nota de conformitat de Secretaria de data 24 d'octubre de 2023.

D'acord amb tot el que s'ha exposat, i en aplicació de les competències atribuïdes al Ple de l'Ajuntament quant a l'aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball, el Ple adopta el següent,

 

ACORD

 

PRIMER.- Aprovar les modificacions de la Relació de llocs de treball per l'any 2024 que a continuació es relacionen, pel que fa als aspectes que s'hi indiquen, i que figuren incloses a la Relació de llocs que consta a l'expedient:

 

Àrea d'adscripció

Codi de lloc

Denominació

Modificació

Secretaria

9.005

Tècnic/a de Secretaria

Nova creació

Brigada

15.040

Oficial primera de jardineria

Nova creació

Ensenyament

8.012

Suport administratiu

Nova creació

Ensenyament

8.005

Educador/a infantil

Amortització

RHiO

16.021

Tècnic Superior d'Organització

Nova denominació (Tècnic Administració Electrònica) amb dependència orgànica de l'àrea de Secretaria amb codi 9.010

 

 

SEGON.- Aprovar les funcions assignades a la fitxa del lloc de treball codi 9.010- Tècnic d'Administració Electrònica, passant a dependre de l'àrea de Secretaria i el canvi d'àrea i els organigrames que s'adjunten a l'expedient.

 

TERCER.- Les modificacions aprovades produiran efectes a partir de l'1 de gener de 2024.

 

QUART.- Publicar en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les modificacions de la Relació de llocs de treball aprovades.

 

Palamós, 18 de desembre de 2023

 

Lluis Puig Martorell

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13748 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo para el año 2024.","published_date":"2023-12-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13748"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palamós,DOGC,DOGC 2023 nº 9067 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-27/13748-edicto-aprobacion-modificacion-relacion-puestos-trabajo-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.