ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación del avance del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Martorelles.

Per acord adoptat per l'Ajuntament en Ple, en sessió ordinària celebrada el dia 20 de novembre del 2023, es va aprovar l'Avanç de Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Martorelles, redactat per l'arquitecte Fernando Navarro Acebes i promogut pel Ajuntament.

Aquell Avanç integra la Memòria justificativa i descriptiva, més el Document inicial estratègic, amb els corresponents plànols.

De conformitat amb l'article 106 del Reglament de la Llei d'Urbanisme aprovat per Decret 305/2006, de 18 de juliol, se sotmet a informació pública durant 2 mesos a comptar de la darrera publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a les dues publicacions periòdiques de més difusió al Martorelles, (Som Mollet i El Lledoner), així com també al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Martorelles i al web municipal, perquè es puguin presentar les aportacions, suggeriments, alternatives, o observacions o les reclamacions que es considerin oportunes.

Tota la documentació relativa a l'Avanç de POUM està disponible a la web municipal, en el següent enllaç: Martorelles.cat/POUM

El dret de consulta i informació es podrà exercir, dins del termini d'exposició a l'espai habilitat al Celler de Carrencà durant l'horari següent: de dilluns a dissabte de 9h a 14h.

 

EXPOSICIÓ PLÀNOLS I DOCUMENTACIÓ DE L'AVANÇ DE PLA

Horari: 9h a 14h

 

SESSIÓ INFORMATIVA DE PRESENTACIÓ DE LA PROPOSTA TÈCNICA DE L'AVANÇ DEL PLA

Dia: 17 de Gener 2024

Hora 19h

Lloc Centre Polivalent La Vinya

 

JORNADA CIUTADANA DE DEBAT DE L'AVANÇ DEL PLA I DE PROPOSTA DE MESURES

Dia: 15 de Febrer 2024

Hora 19h

Lloc Centre Polivalent La Vinya

 

Els suggeriments, si s'escau, s'hauran de presentar, davant l'Ajuntament de Martorelles, dins del termini atorgat ja indicat.

 

Martorelles, 14 de desembre de 2023

 

Marc Candela Callado

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13743 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación del avance del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Martorelles.","published_date":"2023-12-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13743"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9067 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-27/13743-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-avance-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-poum-martorelles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.