ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la oferta pública de empleo extraordinario 2022, estabilización (exp. X2021000831).

En compliment d'allò que disposa l'article 70.2 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es fa públic l'acord pres en sessió ordinària de la Junta de Govern Local de 14 de desembre de 2023 d'aprovació de la modificació de l'oferta pública d'ocupació extraordinària 2022:

 

"PRIMER.- APROVAR la modificació de l'oferta pública d'ocupació extraordinària de 2022 quedant de la següent forma:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Lloc de treball relacionat

Grup / Subgrup

Escala

Subescala

Núm. vacants

Sistema de selecció

Tècnic/a Mitjà/na d'Administració General *

A2

Administració General

De Gestió

1

Concurs-oposició

Administratiu/va*

C1

Administració General

Administrativa

1

Concurs

Agutzil*

E (AP)

Administració General

Subalterna

1

Concurs

Arquitecte/a Tècnic/a**

A2

Administració Especial

Tècnica - Tècnica Mitjana

1

Concurs

TOTAL

4

 

 

 

* Jornada de 37,5 hores/setmana

**Jornada de 24 hores/setmana

 

PERSONAL LABORAL

 

Lloc de treball

Grup / Subgrup

Categoria

Subcategoria

Núm. vacants

Sistema de selecció

Oficial Brigada*

C2

Oficials

Brigada

1

Concurs

Peó Brigada*

E (AP)

Peons

Brigada

2

Concurs

Operari/ària de neteja**

E (AP)

Operaris/es

Neteja

3

Concurs

Operari/ària de neteja*

E (AP)

Operaris/es

Neteja

1

Concurs-oposició

Ordenança***

E (AP)

Ordenances

Ordenança

1

Concurs

TOTAL

8

 

 

 

*Jornada de 37,5 hores/setmana

**2 Jornada de 37,5 hores/setmana i 1 Jornada de 25 hores/setmana

***Jornada de 20 hores/setmana - Discontinu (de setembre a juny)

 

SEGON.- ORDENAR la publicació de l'acord en el BOP i en el DOGC per complimentar els aspectes de publicitat requerits per la legislació vigent.

 

TERCER.- TRAMETRE a la Direcció General d'Administració Local una còpia de la mateixa juntament amb la documentació acreditativa de la seva aprovació, d'acord amb el que disposen l'article 57 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals i l'article 53.1.h) del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya".

 

Contra aquests acords, que posen fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació.

 

Amer, 15 de desembre de 2023

 

M. Rosa Vila Juanhuix

Alcaldessa presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13612 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la oferta pública de empleo extraordinario 2022, estabilización (exp. X2021000831).","published_date":"2023-12-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13612"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Amer,DOGC,DOGC 2023 nº 9066 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-22/13612-anuncio-aprobacion-modificacion-oferta-publica-empleo-extraordinario-2022-estabilizacion-exp-x2021000831 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.