ANUNCIO sobre publicación en el BOP de Lleida de las bases y la convocatoria del proceso de selección urgente de personal funcionario interino para llevar a cabo el Programa Impulso de la transición energética en el marco de la estrategia Solarcat (exp. 1645/2023).

Al Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 239, del dia 14 de desembre de 2023, s'ha publicat íntegrament les bases i la convocatòria que han de regir del procés de selecció, per procediment de concurs oposició lliure, per a cobrir urgent amb caràcter de funcionari interí d'un lloc de treball de tècnic/a de transició energètica del Consell Comarcal del Pallars Jussà per dur a terme el programa temporal "Impuls de la transició energètica en el marc de l'estratègia Solarcat", de conformitat amb la subvenció atorgada per l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), i la creació d'una borsa de treball destinada a fer front necessitats de nomenaments que es puguin produir en l'esmentada categoria per vacants, substitucions o necessitats de personal per execució de programes o projectes de caràcter temporal relacionats amb la transició energètica.

Les característiques del lloc de treball a proveir són les següents:

-Denominació: Tècnic de transició energètica.

-Règim jurídic: Funcionari interí.

-Grup de classificació: grup A, subgrup A2.

-Nivell de complement de destinació: 18

-Complement específic: 3.958,50 € / any

-Jornada: 100 % de dedicació

- Sou anual: 25.476,42 €

- Durada del contracte: Fins al 31 de juliol de 2024 d'acord amb la Convocatòria inclosa en la Resolució ACC/3764/2021, de 17 de desembre, per la qual es convoquen les subvencions per la creació d'oficines d'impuls de la transició energètica en el marc de l'estratègia Solarcat.

La vigència de la borsa de treball serà de 3 anys, a excepció que s'exhaureixi la llista dels integrants de la borsa en un termini inferior.

El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis d'aquestes convocatòries, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es publicaran a la seu electrònica i a la web d'aquest Consell Comarcal.

 

Tremp, 13 de desembre de 2023

 

Ramon Jordana Farré

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13448 {"title":"ANUNCIO sobre publicación en el BOP de Lleida de las bases y la convocatoria del proceso de selección urgente de personal funcionario interino para llevar a cabo el Programa Impulso de la transición energética en el marco de la estrategia Solarcat (exp. 1645\/2023).","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13448"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Pallars Jussà,DOGC,DOGC 2023 nº 9064 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-20/13448-anuncio-publicacion-bop-lleida-bases-convocatoria-proceso-seleccion-urgente-personal-funcionario-interino-llevar-cabo-programa-impulso-transicion-energetica-marco-estrategia-solarcat-exp-1645-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.