ANUNCIO sobre aprobación definitiva del establecimiento del servicio público municipal de atención a los jóvenes llamado Local Jove (exp. x2023000478).

En sessió plenària ordinària de data 12 d'octubre de 2023 l'Ajuntament de Celrà ha aprovat inicialment l'establiment del servei públic municipal anomenat d'atenció al jovent anomenat "Local Jove", la memòria justificativa, el projecte d'establiment i el reglament sobre el règim jurídic del servei. Acord que es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 183 de data 21 de setembre de 2023, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 9004 de data 20 de setembre de 2023 i a la seu electrònica municipal des del dia 21 de setembre de 2023 fins al dia 7 de novembre de 2023.

Durant el període d'informació pública no s'han presentat al·legacions per la qual cosa en data 8 de novembre de 2023 l'acord d'aprovació de l'establiment de l'esmentat servei esdevé definitiu.

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar un recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació.

 

Celrà, 13 de desembre de 2023

 

David Planas Lladó

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13417 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del establecimiento del servicio público municipal de atención a los jóvenes llamado Local Jove (exp. x2023000478).","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13417"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Celrà,DOGC,DOGC 2023 nº 9064 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-20/13417-anuncio-aprobacion-definitiva-establecimiento-servicio-publico-municipal-atencion-jovenes-llamado-local-jove-exp-x2023000478 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.