ANUNCIO por el que se expone al público el acuerdo de modificación de la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial de carácter no tributario sobre el servicio público de abastecimiento de agua de Canovelles.

En compliment del que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril Reguladora de las Bases de Règim Local i l'article 63 del Decreto 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, s'anuncia que l'Ajuntament, en sessió del Ple de data 30 de novembre de 2023, ha adoptat amb el quòrum legalment exigible, l'acord la part dispositiva del qual és el següent:

 

"Primer. APROVAR inicialment la modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari sobre el servei públic d'abastament d'aigua de Canovelles, amb el text que consta a l'expedient.

 

Segon. EXPOSAR al públic en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la web municipal i al portal de transparència l'anterior acord inicial, així com el text complet de l'ordenança aprovada, durant el termini de trenta dies hàbils, comptats des del dia següent al de la publicació de l'anunci d'exposició en el Butlletí Oficial de la Província, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en un diari dels de major difusió de la província. En aquest termini els interessats podran examinar l'expedient i presentar-hi les al·legacions i reclamacions que creguin oportunes.

 

Tercer. COMUNICAR el present acord a la Comissió de Preus de Catalunya i SOL·LICITAR l'emissió de l'informe preceptiu establert en l'article 20.6 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.

 

Quart. ENTENDRE definitivament adoptats els acords en el cas que, transcorregut el termini d'exposició pública i els terminis a que es refereix el Decret 149/1988, de 28 d'abril, sobre el règim procedimental dels preus autoritzats i comunicats, no es presentin reclamacions i no s'emeti informe expressament desfavorable per la Comissió de Preus de Catalunya.

 

Cinquè. Aprovada definitivament PUBLICAR en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, el tauler d'anuncis, el portal de transparència i el butlletí informatiu local el text íntegre de l'ordenança, i ANUNCIAR en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la referència del Butlletí Oficial de la Província en que s'hagi publicat íntegrament el text.

 

Sisè. TRAMETRE'N una còpia a l'Administració de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya, no entrant en vigor la present ordenança fins que hagi transcorregut el termini previst a l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local."

 

L'expedient es pot consultar a la secretaria de l'Ajuntament (Departament d'Intervenció) de dilluns a divendres de 8.15 a 14.00 hores.

Les al·legacions i suggeriments, si s'escau, s'hauran de presentar dins el termini indicat per qualsevol dels mitjans que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Canovelles, 15 de desembre de 2023

 

Emiliano Cordero Soria

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13411 {"title":"ANUNCIO por el que se expone al público el acuerdo de modificación de la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial de carácter no tributario sobre el servicio público de abastecimiento de agua de Canovelles.","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13411"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canovelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9064 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-20/13411-anuncio-se-expone-publico-acuerdo-modificacion-ordenanza-reguladora-prestacion-patrimonial-caracter-tributario-servicio-publico-abastecimiento-agua-canovelles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.