RESOLUCIÓN por la que se da publicidad a la modificación de la oferta pública de empleo de plazas de personal docente e investigador de la Universidad de Barcelona del año 2021.

Per resolució de 27 d'abril de 2021, publicada al DOGC el dia 13 de maig de 2021, es donà publicitat a l'oferta pública d'ocupació de 200 places de Personal Docent i Investigador, atenent a l'Acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya, de 18 de desembre de 2020, sobre la contractació de personal docent i investigador a les universitats públiques catalanes durant l'any 2021, modificat pels Acords de 26 de març de 2021 i 3 de juny de 2021.

A petició de la Universitat de Barcelona, la Comissió de Personal Acadèmic del Consell Interuniversitari de Catalunya, reunida el 28 de novembre de 2023, ha acordat aprovar la modificació de l'Acord de 18 de desembre de 2020 consistent en l'increment de places de professorat agregat i la reducció de les d'altres categories, i en la cessió de 10 places de professorat titular a la Universitat Pompeu Fabra.

D'acord amb el que disposa l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de d'Empleat Públic, les places resultants de l'aplicació de la taxa de reposició autoritzada s'han d'incloure en l'oferta d'ocupació, que un cop aprovada pels respectius òrgans de govern de les Administracions Públiques, ha de ser publicada en el diari oficial corresponent.

En conseqüència, atenent a l'esmentada modificació de l'Acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya, del dia 18 de desembre de 2020, sobre la contractació de PDI de les universitats públiques catalanes, i a l'aprovació de la modificació de l'oferta pública d'ocupació de Personal Docent i Investigador per a l'any 2021 pel Consell de Govern de la Universitat de Barcelona en sessió de 13 de desembre de 2023, en ús de les atribucions que em confereix l'Estatut de la Universitat de Barcelona,

 

RESOLC:

 

Primer.- Donar publicitat a la modificació de l'oferta pública d'ocupació de 190 places de Personal Docent i Investigador de la Universitat de Barcelona per a l'any 2021, que s'utilitzaran de la manera següent:

. 26 places de professorat titular d'universitat

. 110 places de professorat agregat

. 10 places de professorat titular reservades per a persones que hagin obtingut el certificat I3 en el marc del programa Ramón y Cajal o altres programes d'excel·lència

. 20 places de professorat agregat reservades per a persones que hagin obtingut el certificat I3 en el marc del programa Ramón y Cajal o altres programes d'excel·lència

. 2 places de professorat titular vinculades a institucions sanitàries

. 15 places de professorat agregat vinculades a institucions sanitàries

. 2 places de professorat catedràtic d'universitat de torn lliure

. 5 places de professorat catedràtic contractat de torn lliure

 

Segon.- Les convocatòries corresponents a aquesta oferta pública seran objecte de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i les corresponents a cossos docents universitaris igualment en el Boletín Oficial del Estado. Així mateix se'n farà difusió mitjançant la seu electrònica de la Universitat de Barcelona: https://seu.ub.edu/.

 

Barcelona, 14 de desembre de 2023

 

Joan Guàrdia Olmos

Rector en funcions

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13384 {"title":"RESOLUCIÓN por la que se da publicidad a la modificación de la oferta pública de empleo de plazas de personal docente e investigador de la Universidad de Barcelona del año 2021.","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13384"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9064,Universidad de Barcelona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-20/13384-resolucion-se-da-publicidad-modificacion-oferta-publica-empleo-plazas-personal-docente-e-investigador-universidad-barcelona-ano-2021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.