ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal para el ejercicio 2024.

En compliment d'allò que disposa l'art. 28 del Decret 214/90, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, l'art. 127 del Reial Decret Legislatiu 781/86, de 18 d'abril pel que s'aprovà el Text Refòs de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, l'art. 291 de la Llei 8/87, de 15 d'abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya i l'art. 90 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, es publica íntegrament la plantilla de personal del Consorci del Campus Diagonal-Besòs, aprovada conjuntament amb el Pressupost General per a l'any 2024 i com a documentació integrant d´aquest pressupost.

 

PERSONAL LABORAL

CATEGORIA

GRUP ASSIMILAT

NÚM.PL.

VACANTS

Tècnic Jurídic

A1

1

1

 

PERSONAL ALTA DIRECCIÓ

CATEGORIA

GRUP ASSIMILAT

NÚM.PL.

VACANTS

Gerent

A1

1

1

 

 

Sant Adrià de Besòs, 11 de desembre de 2023

 

Eva Redó i Verdaguer

Secretària (p. d. 3/12/19)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13278 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal para el ejercicio 2024.","published_date":"2023-12-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13278"} catalunya Consorcio del Campus Interuniversitario Diagonal-Besòs,DOGC,DOGC 2023 nº 9062,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-18/13278-anuncio-aprobacion-definitiva-plantilla-personal-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.