ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la relación de los aspirantes admitidos y excluidos del concurso de movilidad horizontal para la cobertura de dos plazas de agente de la Policía Local (exp. 2023/2906).

L'alcalde mitjançant el decret núm. 2023/6021 de 07/12/2023, ha dictat la resolució de l'aprovació de la relació d'admesos i exclosos en aquest procés selectiu i que es transcriu a continuació:

 

"Vistes les bases aprovades per la Junta de Govern Local de 7 de setembre de 2023, que han de regir el procés selectiu per cobrir, amb caràcter definitiu, de dues places d'Agent de la Policia Local, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C2, mitjançant el procediment de concurs per mobilitat horitzontal interadministrativa, publicades íntegrament en el BOP de Girona núm. 183, del 21/09/2023, i una correcció d'errades al BOP de Girona número 210 de 02/11/2023.

Una plaça corresponent al lloc convocat està inclosa a la taxa addicional a l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022, aprovada per la Junta de Govern Local en sessió de 20 de gener de 2022, i l'altra plaça està inclosa a l'Oferta Pública extraordinària d'Ocupació de l'any 2023, aprovada per la Junta de Govern Local en la sessió del 16 de març de 2023.

 

RESOLC

 

PRIMER.- Aprovar la relació d'aspirants admesos/es i exclosos/es del concurs oposició de mobilitat interadministrativa per a una plaça d'Agent de la Policia Local (grup C2):

 

Aspirants admesos:

 

 

COGNOMS I NOM

DNI

ARANDA BASSONS, MARIA CRUZ

****2650*

GONZALEZ SANCHEZ, RUBEN

****2426*

MARTINEZ SCHNEEBERGER, RANDY

****8921*

ORO OLIVERAS, DARIO

****5867*

 

 

SEGON.- Designar els membres del Tribunal Qualificador del concurs oposició, que estarà integrat pels membres següents:

President/a:

Titular: Sr. Josep Núñez Nuevo, cap de la Unitat de Gestió de Persones

Suplent: Sr. Jaume Solà Peracaula, cap de la Unitat de TIC i Gestió Territorial

Vocals:

Titular: Sr. Carles Roselló Pujol, inspector cap de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

Suplent: Sr. Jaume Castillo Medina, sergent de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

Titular: Sr. Fco. Jesús Nievas López, sergent de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

Suplent: Sr. Jordi Chacón González, caporal de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

Titular: Sr. Daniel Rio Martínez , caporal de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

Suplent: Sr. Oscar Girona Reviriego, agent de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni

Titular: Sr. Héctor Castañé Santana, vocal designat per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Suplent: Sr. Ramón Pérez Bernardo, vocal designat per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Titular: Sr. Richard Navarro Ayats, vocal designat per la Direcció general d'Administració de Seguretat.

Suplent: Sr. Francesc Xavier Bautista Real, vocal designat per la Direcció general d'Administració de Seguretat.

Secretari/ària:

Titular: Sr. Christian López Ibanco, secretari de la corporació

Suplent: Sra. Esther Bona Simón, administrativa de la Unitat de Gestió de Persones

 

TERCER.- Establir el dia de constitució del Tribunal Qualificador per l'inici del procés de selecció el dia 16 de gener de 2024 a les 8.30 hores. Els aspirants hauran de comparèixer en el dia i hora que s'indica a continuació per a la realització de les proves escrites:

Data de la prova: 16/01/2024

Hora: 09:00 hores

Lloc: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Policia Local

Plaça de la Concòrdia, 5

17251 Calonge

 

QUART.- D'acord amb l'article 78 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses es publicarà al DOGC i es considerarà automàticament elevada a definitiva si no es presenten reclamacions. Si hi haguessin reclamacions, seran estimades o desestimades, si s'escau, en una nova resolució per la qual s'aprovarà la llista definitiva, la qual es publicarà al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

 

CINQUÈ.- Per a la realització de les proves és necessari dur el carnet d'identitat i bolígraf blau.

 

Així ho mana i signa l'alcalde.

 

Calonge i Sant Antoni, 7 de desembre de 2023

 

Jordi Soler Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13242 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la relación de los aspirantes admitidos y excluidos del concurso de movilidad horizontal para la cobertura de dos plazas de agente de la Policía Local (exp. 2023\/2906).","published_date":"2023-12-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13242"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2023 nº 9062 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-18/13242-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-relacion-aspirantes-admitidos-excluidos-concurso-movilidad-horizontal-cobertura-dos-plazas-agente-policia-local-exp-2023-2906 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.