ANUNCIO relativo al Acuerdo de disolución y liquidación del Instituto de Gestión Estratégica, Promoción Económica y Sociedad de la Información (IGEPESI) (exp. 21424/2021).

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en la sessió de data 20-11-2023, va adoptar l'acord de dissolució i liquidació de l'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI) (EXP. 21424/2021), la part dispositiva de qual és la següent:

 

"Primer.- ACORDAR, dins l'àmbit competencial de l'Ajuntament de Sant Cugat, l'acord de dissolució, liquidació i d'adjudicació del global d'actius i passius envers l'Ajuntament de Sant Cugat, adoptat pel Consell General i òrgan de liquidació de l'INSTITUT DE GESTIÓ ESTRATÈGICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA I SOCIETAT DE LA INFORMACIO en sessió de data 7 de novembre de 2023.

 

Segon.- SUBROGAR a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallés tot personal adscrit a l'INSTITUT DE GESTIÓ ESTRATÈGICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA I SOCIETAT DE LA INFORMACIO amb totes les obligacions contractuals i en les mateixes condicions que tenia a l'IGEPESI i adscriure'ls, segons les seves competències professionals, al Servei d'obres i projectes, Promoció econòmica, ocupació, empresa, formació i comerç, Secció de comptabilitat i control pressupostari, Servei de tecnologia i desenvolupament digital i Transparència i bon govern.

 

Tercer.- ACCEPTAR el global dels actius i passius de l'INSTITUT DE GESTIÓ ESTRATÈGICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA I SOCIETAT DE LA INFORMACIO segons les dades provisionals de liquidació i els saldos de guanys i pèrdues a 31/09/2023 que consten a documentació adjunta a la Memòria justificativa, tenint en compte, que aquestes dades seran objecte d'ajustos per l'import de les operacions comptables corresponents als mesos de novembre i desembre de 2023.

 

Quart.- APROVAR la subrogació de l'Ajuntament de Sant Cugat en la posició de l'INSTITUT DE GESTIÓ ESTRATÈGICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA I SOCIETAT DE LA INFORMACIO, i INVENTARIAR si s'escau, els béns a l'inventari municipal.

 

Cinquè.- REQUERIR l'INSTITUT DE GESTIÓ ESTRATÈGICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA I SOCIETAT DE LA INFORMACIO l'anotació i inscripció dels precedents acords en el Registre d'Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya per a la seva plena efectivitat i en compliment del que estableix l'article 315-2, h) i d) del CCC.

 

Sisè.- FACULTAR l'alcalde-president per a la formalització de quants documents siguin escaients per a la consecució dels acords precedents i la plenitud dels seus efectes jurídics.

 

Setè.- PUBLICAR els acords precedents en el Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i el tauler d'edictes electrònic municipal per tal que els interessats puguin presentar les al·legacions que considerin oportunes durant el termini de 30 dies quedant definitivament aprovats en cas de que no s'hi presentin sense necessitat de cap tràmit més.

 

Vuitè.- PUBLICAR al Portal de Transparència els precedents acords de conformitat amb el que estableix l'article 9.1 k) de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i concordants del Reglament que la desenvolupa

 

Novè.- NOTIFICAR els precedents acords l'INSTITUT DE GESTIÓ ESTRATÈGICA, PROMOCIÓ ECONÒMICA I SOCIETAT DE LA INFORMACIO, a les senyores Anna Isabel Campmany Farrés, Eva Maria Jiménez Hernández, M. Teresa Ramos Gómez, M. Carmen Albiñana Gil i Silvia Vilavella Galceran i als senyors Daniel Mateu Lengo, Pablo Alejandro Baquero Riazuelo, Javier Zamora Rosario, Ivan Bravo Serrano i Xavier Tortosa Cortadellas, a la Sindicatura de Comptes de Catalunya, i DONAR TRASLLAT al Servei d'obres i projectes, a Promoció econòmica, ocupació, empresa, formació i comerç, a la Secció de comptabilitat i control pressupostari, al Servei de tecnologia i desenvolupament digital, a Transparència i bon govern, al Servei de Recursos Humans, al Servei de Valoracions i Patrimoni, a la Intervenció i a la Tresoreria municipal als efectes que legalment en corresponen."

 

Contra aquest acte, que és de tràmit i no definitiu en via administrativa, no escau cap recurs, ja que no decideix el fons de l'assumpte, no determina la impossibilitat de continuar el procediment ni produeix indefensió, ni perjudici irreparable a drets o interessos legítims, tenint en compte el que disposen els articles 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC), i 25.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

No obstant això durant el termini de 30 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació, es podran presentar les al·legacions que considereu oportunes.

 

La qual cosa es fa pública per al general coneixement.

 

Sant Cugat del Vallès, 1 de desembre de 2023

 

Josep Maria Vallès Navarro

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13184 {"title":"ANUNCIO relativo al Acuerdo de disolución y liquidación del Instituto de Gestión Estratégica, Promoción Económica y Sociedad de la Información (IGEPESI) (exp. 21424\/2021).","published_date":"2023-12-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13184"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9061 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-15/13184-anuncio-relativo-acuerdo-disolucion-liquidacion-instituto-gestion-estrategica-promocion-economica-sociedad-informacion-igepesi-exp-21424-2021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.