EDICTO sobre delegación de competencias del Consejo de Dirección en la directora del organismo autónomo local Servicio Aranés de Bienestar y Salud.

D'acord amb el que preveu l'article 51.2 del Real decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals es dóna publicitat a l'acord adoptat pel Conselh de Direcció, en sessió constitutiva de 10 de noveme de 2023, en relació a la delegació de competències del Consell de Direcció en la Directora de l'organisme. Les competències delegades són les que s'especifiquen amb l'adopció dels següents acords:

 

1.- Delegar en la Directora de l' Organisme Autonòm Locau Servici Aranés de Benèster e Salut, Sra. Ma Àngels Borràs Hurtado, les competències del Conselh de Direcció que s'especifiquen

A) Establir i actualitzar els acords, els convenis, els contractes i els concerts per a la prestació dels serveis i de les activitats, tenint en compte, amb caracter previ, la utilització òptima dels recursos socials i sanitaris publics.

B) Actuar com a òrgan de contractació del Servici Aranés de Benèster e Salut, la qual cosa inclou:

1. Aprovar els expedients de contractació i concessió de tota classe quan el seu import superi el 10% dels recursos ordinaris del pressupost i, en qualsevol cas, els 6,000.000,00 €, així com els contractes i concessions plurianuals, quan la seva durada sigui superior a 4 anys i sempre que comportin despesa per al Servici Aranés de Benèster e Salut i es trobin compresos en els límits de l'article 174 "Compromisos de despeses de caràcter plurianual" del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

2. Aprovar els projectes d'obres i serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió, i quan encara no estiguin previstos als pressupostos.

3. Aprovar els Estudis de Seguretat i Salut, la conformitat als Plans de Seguretat i Salut i els nomenaments de director tècnic de les obres i de coordinador en matèria de seguretat i salut, en tots els expedients d'obres de competència del Consell de Direcció.

4. Acordar la modificació dels contractes o concessions quan, aïlladament o conjunta, no impliqui una alteració del preu primitiu del contracte superior, per excés o per defecte, al 20%.

5. Actuar com a organ de contractació pel que fa als efectes dels contractes ja adjudicats pel Conselh de Direccion del Servici Aranés de Benèster e Salut, excepte d'aquells casos en els quals es produeixi oposició per part de l'adjudicatari.

6. La imposició de sancions als contractistes i concessionaris que no impliquin la resolució del contracte o concessió, sense perjudici del que disposa l'apartat 5 anterior.

7. Aprovar les recepcions i les devolucions de garanties.

8. Declarar les resolucions dels contractes o concessions, quan no es formuli oposició per part del contractista.

9. Aprovar les revisions de preus dels contractes i concessions.

10. Autoritzar la transmissió a tercers des contractes i concessions.

C) Proposar al Consell de Direcció l'aprovació de les característiques i la destinació de les operacions de crèdit.

 

2.- Les atribucions delegades s'hauran d'exercitar per la Directora de l'organisme en els termes i dins dels límits d'aquestes delegacions, i no són susceptibles de ser delegades en cap altre òrgan.

En el text dels acords adoptats per la Directora de l'organisme Autònom Local Servici Aranés de Benèster e Salut, en virtut d'aquestes delegacions, s'haurà de fer constar aquesta circumstància mitjançant la inclusió, en la part expositiva, del text següent o d'un altre semblant: "Atès que l'adopció d'aquest acord és competència de la Directora de l'Organisme Autònom Local Servici Aranés de Benèster e Salut, en virtut de les delegacions efectuades pel Consell de Direcció, en sessió de 10 de noveme de 2023 [BOP de Lleida num. (...), de (...) de (...) de 2023, e DOGC num. (...) , de (...)de (...) de 2023]".

Els acords que s'adoptin per delegació s'entendran dictats pel Consell de Direcció com a titular de la competència originària, al qual s'haurà de mantenir informat de l'exercici de la delegació, i seran immediatament executius i presumptament legítims.

 

3.- Aquestes delegacions tindran efectes, d'acord amb el que disposa l' article 51.2 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF), des de l'endemà a l'adopció d'aquest acord, sense perjudici de la seva publicació al BOP, al DOGC i al tauler d'anuncis de la corporació als efectes del que disposa l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'ocutbre (LRJSP) i tindran caràcter indefinit sense perjudici de la potestat d'advocació del Consell de Direcció.

 

4.- Dels acords adoptats per la Directora de l'organisme Autònom Local Servici Aranés de Benèster e Salut, en virtut de les delegacions efectuades per aquest Consell de Direcció s'haurà de donar compte al propi Consell de Direcció, amb l'objecte de complir el que disposa el Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF).

 

Vielha, 4 de desembre de 2023

 

Maria Vergés Pérez

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13029 {"title":"EDICTO sobre delegación de competencias del Consejo de Dirección en la directora del organismo autónomo local Servicio Aranés de Bienestar y Salud.","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13029"} catalunya administración local,Consejo General de Aran,DOGC,DOGC 2023 nº 9059 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-13/13029-edicto-delegacion-competencias-consejo-direccion-directora-organismo-autonomo-local-servicio-aranes-bienestar-salud https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.