ANUNCIO sobre aprobación de las condiciones generales de las licencias de obras y sus anexos (código L137 U01).

Es posa en coneixement del públic en general que en data 2 de desembre de 2023, mitjançant Decret 2023LLDE004642, l'alcalde ha resolt aprovar les condicions generals de les llicències d'obres i els seus annexes (Annex associat a una llicència d'obres i Annex associat a una comunicació prèvia d'obres).

Es publica, en virtut i aplicació de l'article 45 de la LPAC, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Girona i, juntament amb els documents aprovats, al tauler d'edictes electrònic (e-tauler) de la web municipal www.roses.cat. Tot això, atesa la seva incidència en l'interès públic i la indeterminació d'interessats que se'n veuen afectats.

 

Roses, 4 de desembre de 2023

 

Josep M. Martínez Chinchilla

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13018 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las condiciones generales de las licencias de obras y sus anexos (código L137 U01).","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13018"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Roses,DOGC,DOGC 2023 nº 9059 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-13/13018-anuncio-aprobacion-condiciones-generales-licencias-obras-anexos-codigo-l137-u01 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.