EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación de las bases reguladoras específicas de subvenciones en régimen de concurrencia de Derechos Sociales (exp. 2023/7928).

Edicte pel qual es fa públic que, en sessió plenària de data 30 de novembre de 2023, s'acordà aprovar inicialment el text de la modificació de les bases reguladores específiques de subvencions en règim de concurrència competitiva de Drets Socials.

L'expedient es troba sotmès a informació pública i audiència als interessats pel termini de trenta dies hàbils a comptar des del dia següent al de la darrera publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un dels mitjans de comunicació escrita diària de més difusió al municipi, en el Tauler d'Edictes i el portal web municipal (www.ripollet.cat), als efectes de la presentació d'al·legacions, suggeriments i reclamacions a l'ajuntament de Ripollet, de conformitat amb allò establert als articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i article 133.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

La consulta del certificat de l'acord i de l'edicte es podrá efectuar al Tauler d'Edictes a la seu electrònica municipal i al portal web municipal (www.ripollet.cat). En el cas d'interessar documentació complementària haurà de ser sol·licitada expressament.

Per a la presentació d'al·legacions, suggeriments o reclamacions a l'Ajuntament de Ripollet, es podrà efectuar per qualsevol dels sistemes admesos en dret i en particular

- Presencialment: caldrà adreçar-se a l'Oficina d'atenció al ciutadà -carrer Balmes, 4, mitjançant concertació de cita prèvia.

- Administració electrònica: a la seu electrònica municipal (www.ripollet.cat)

En el supòsit que no es presentessin reclamacions, la modificació de les bases reguladores específiques de subvencions en règim de concurrència competitiva de Drets Socials es considerarà aprovada definitivament de forma automàtica, havent de publicar-se el text íntegre de les mateixes al portal web de l'Ajuntament, al Tauler d'Edictes, i al Butlletí Oficial de la Província, així mateix la referència del Butlletí Oficial de la Província en què s'hagi publicat íntegrament el text s'ha de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb la disposició de l'article 178.2 del Decret 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, en concordança amb l'article 66 del reglament d'obres, activitats i serveis, aprovat pel Decret 179/1995, de 17 de juny

 

Ripollet, 1 de desembre de 2023

 

Luis Tirado Garcia

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13015 {"title":"EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación de las bases reguladoras específicas de subvenciones en régimen de concurrencia de Derechos Sociales (exp. 2023\/7928).","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13015"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Ripollet,DOGC,DOGC 2023 nº 9059 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-13/13015-edicto-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-modificacion-bases-reguladoras-especificas-subvenciones-regimen-concurrencia-derechos-sociales-exp-2023-7928 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.