ANUNCIO sobre publicación del equipo de gobierno municipal para el mandato corporativo 2023-2027, relativo al nombramiento de personal eventual de confianza política.

En compliment del que disposen els articles 38, 44, 46, 51 i 52 del Reglament d'Organització, Funcionament i Regim Jurídic de les Corporacions Locals, l'article 75 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de regim local, i l'article 304.3 del Text Refós de la Llei municipal i de regim local de Catalunya, es fa pública la part dispositiva del Decret d'Alcaldia 2023/9201 de data 28/11/2023, relatiu al nomenament de personal eventual de confiança política:

 

"Primer.- Nomenar personal eventual d'aquest Ajuntament a la persona que a continuació es relaciona, per ocupar el càrrec de confiança política o d'assessorament especial que així mateix s'especifica, amb les característiques, la dedicació i les retribucions que consten a l'Acord plenari de 22 de juny de 2023:

 

Denominació

Fitxa RLLT

Nombre

Dedicació

Cognoms i Nom

Assessor tècnic

9.00

1

100%

Enrique Cobas Mendoza

 

 

Les condicions econòmiques seran les establertes a través de l'acord plenari de 22 de juny de 2023, i caldrà prendre en consideració l'acord plenari de 24 de novembre de 2023. En concret, aquest lloc de treball anterior té reconegudes les retribucions brutes anuals següents:

- Assessor/a tècnic: 45.933,97 €

Les funcions a desenvolupar seran les previstes a les fitxa 9.00 de la relació de llocs de treball.

La persona nomenada podrà ser cessada o separades lliurament per l'Alcaldia en qualsevol moment del mandat de l'actual corporació. En qualsevol cas, el personal eventual cessarà automàticament quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

Les vacances anuals seran de 22 dies hàbils i l'horari és flexible segons necessitats i funcions establertes pel càrrec de confiança/assessorament polític al que assisteixi, a qui haurà de donar compte en cas de no existir enregistrament de l'acompliment de la dedicació atorgada.

 

Segon.- Traslladar aquest Decret a la persona interessada, així com a la Secció de Personal d'aquest Ajuntament, per al seu coneixement i efectes.

 

Tercer.- Atorgar el termini d'un mes a la persona interessada, a comptar des del dia hàbil següent al d'aquesta resolució perquè pregui possessió del càrrec.

 

Quart.- Assabentar-ne el Ple de l'Ajuntament, a la propera sessió que celebri.

 

Cinquè.- Publicar aquest nomenament, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació, al Butlletí Oficial de la Província en compliment del que estableix l'article 104 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, així com al Diari Oficial de la Generalitat, en els termes exigits per l'article 304.3 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

 

Sisè.- Disposar l'import següent, amb càrrec a les partides que s'indiquen a continuació, del pressupost 2023:

- 3.937,20 euros, per les retribucions del personal eventual, amb càrrec a la partida pressupostària 11/9120/11000/AREA10.

- 1.349,18 euros, per les despeses de Seguretat Social a càrrec de l'Ajuntament, amb càrrec a la partida pressupostària 11/9120/16000/AREA10.

L'efectivitat de la despesa corresponent als exercicis posteriors quedarà condicionada a l'existència de crèdit suficient i adequat al pressupost corresponent."

 

Castelldefels, 1 de desembre de 2023

 

Manuel Reyes López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13000 {"title":"ANUNCIO sobre publicación del equipo de gobierno municipal para el mandato corporativo 2023-2027, relativo al nombramiento de personal eventual de confianza política.","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13000"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2023 nº 9059 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-13/13000-anuncio-publicacion-equipo-gobierno-municipal-mandato-corporativo-2023-2027-relativo-nombramiento-personal-eventual-confianza-politica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.