EDICTO sobre aprobación de la oferta pública específica de empleo de 2023 y del instrumento de planificación plurianual.

 

Per Decret d'Alcaldia número 2068/2023 de data 5 de desembre de 2023, es va aprovar el següent:

 

«Primer. Aprovar l'Instrument de Planificació Plurianual de la taxa específica de reposició per donar compliment a l'objectiu previst a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, de que a temporalitat no superi el 8% de les places de naturalesa estructural, a desenvolupar segons el calendari següent:

- La convocatòria de tots els processos selectius s'haurà de publicar abans del 31 de desembre de 2023.

- Els processos selectius es desenvoluparan durant l'exercici 2024, sent la data màxima per a la resolució d'aquests processos selectius el dia 31 de desembre de 2024.

 

Segon. Aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2023 següent, segons taxa específica de reposició i instrument de planificació plurianual:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

ADMINISTRACIÓ GENERAL

 

CLASSIFICACIÓ

GRUP

VACANTS

PROMOCIÓ INTERNA

SISTEMA DE SELECCIÓ

Subescala Tècnica, tècnic/a superior

A1

1

0

Concurs-Oposició

Subescala Tècnica, tècnic/a superior

A1

1

1

Concurs

Subescala Tècnica, tècnic/a mitjà/ana

A2

1

0

Concurs-Oposició

Subescala Administrativa, administratiu/va

C1

4

0

Concurs-Oposició

Subescala Administrativa, tècnic/a auxiliar

C1

1

0

Concurs-Oposició

Subescala Administrativa, auxiliar administratiu/va

C2

1

0

Concurs-Oposició

 

 

ADMINISTRACIÓ ESPECIAL

 

CLASSIFICACIÓ

GRUP

VACANTS

PROMOCIÓ INTERNA

SISTEMA DE SELECCIÓ

Subescala Tècnica, tècnic/a mitjà/ana

A2

1

0

Concurs-Oposició

Subescala Serveis Especials, classe Policia Local, agent

C1

1

0

Concurs-Oposició

 

 

PERSONAL LABORAL

 

CLASSIFICACIÓ

DENOMINACIÓ LLOC TREBALL

NIVELL DE TITULACIÓ

VACANTS

PROMOCIÓ INTERNA

SISTEMA DE SELECCIÓ

Tècnic/a mitjà/ana

Professor/a de música

Diplomat universitari

1

0

Concurs-Oposició

Tècnic/a mitjà/ana

Professor/a d'art

Diplomat universitari

2

0

Concurs-Oposició

Auxiliar tècnic/a

Auxiliar tècnic/a de sò

Graduat Escolar

1

0

Concurs-Oposició

 

 

Tercer. Publicar l'Oferta Pública d'Ocupació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, comunicar-la a l'Administració de l'Estat a l'efecte de publicació coordinada amb la resta de les ofertes públiques d'ocupació de la resta de les administracions públiques, i trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Quart. Contra aquest acte administratiu que és definitiu en via administrativa podeu interposar en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació d'aquest acord, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona.

Tanmateix, podeu interposar contra aquest acte administratiu recurs de reposició atès l'article 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació d'aquest acord, i contra la seva resolució i en el termini de dos mesos recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius. En el supòsit que no es dictés resolució expressa en el termini d'un mes s'entendrà expedita la via contenciosa durant sis mesos.»

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar al departament de Recursos Humans, per tal que es puguin formular les al·legacions , observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

 

Caldes de Montbui, 5 de desembre de 2023

 

Isidre Pineda Moncusí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12998 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la oferta pública específica de empleo de 2023 y del instrumento de planificación plurianual.","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12998"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Montbui,DOGC,DOGC 2023 nº 9059 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-13/12998-edicto-aprobacion-oferta-publica-especifica-empleo-2023-instrumento-planificacion-plurianual https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.