CORRECCIÓN DE ERRATAS en la versión catalana de la Ley 3/2023, de 16 de marzo, de medidas fiscales, financieras, administrativas y del sector público para el 2023 (DOGC núm. 8877, de 17.3.2023).

Habiéndose detectado erratas en la versión catalana de la Ley 3/2023, de 16 de marzo, de medidas fiscales, financieras, administrativas y del sector público para el 2023, publicada en el DOGC núm. 8877, de 17 de marzo de 2023, procede realizar las siguientes correcciones:

 

1. En el artículo 22, apartado 1

Donde dice:

«3. Aquest tipus de gravamen té caràcter provisional i resta condicionat al compliment dels requisits temporals establerts en les lletres b, c, d, e i f de l'apartat 2.»

debe decir:

«3. Aquest tipus de gravamen té caràcter provisional i resta condicionat al compliment dels requisits temporals establerts en les lletres c, d, e i f de l'apartat 2.»

 

2. En el artículo 22, apartado 2

Donde dice:

«5. Aquest tipus de gravamen té caràcter provisional i resta condicionat al compliment dels requisits temporals establerts en les lletres b, c, d, e ide l'apartat 3.»

debe decir:

«5. Aquest tipus de gravamen té caràcter provisional i resta condicionat al compliment dels requisits temporals establerts en les lletres c, d, e i f de l'apartat 3.»

 

3. En el artículo 66, apartado 1

Donde dice:

« j) Instal·lació per al manteniment d'animals de companyia: establiment en què es guarden els animals de companyia i se'n té cura, com ara les residències, les escoles d'ensinistrament, els centres d'importació d'animals i les gosseres esportives o de caça, sempre que allotgin quinze o més exemplars majors de tres mesos d'edat.»

debe decir:

«j) Instal·lació per al manteniment d'animals de companyia: establiment en què es guarden els animals de companyia i se'n té cura, com ara les residències, les escoles d'ensinistrament, els centres d'importació d'animals i les gosseres esportives o de caça sempre que allotgin quinze o més exemplars majors de tres mesos d'edat.»

 

4. En el artículo 82, apartado 7

Donde dice:

«Article 97. Cessament de l'activitat d'empreses, d'establiments d'habitatges d'ús turístic i de llars compartides per incompliment dels requisits establerts»

debe decir:

«Article 97. Cessament de l'activitat d'empreses, d'establiments, d'habitatges d'ús turístic i de llars compartides per incompliment dels requisits establerts »

 

5. En la disposición final quinta

Donde dice:

«[...] el serveis d'interès general de la inspecció tècnica de vehicles.»

debe decir:

«[...] el servei d'interès general de la inspecció tècnica de vehicles.»

 

Palacio del Parlament, 4 de diciembre de 2023

 

Albert Capelleras González

Secretario general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12962 {"title":"CORRECCIÓN DE ERRATAS en la versión catalana de la Ley 3\/2023, de 16 de marzo, de medidas fiscales, financieras, administrativas y del sector público para el 2023 (DOGC núm. 8877, de 17.3.2023).","published_date":"2023-12-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12962"} catalunya Departamento de la Presidencia,Disposiciones generales,DOGC,DOGC 2023 nº 9059 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-13/12962-correccion-erratas-version-catalana-ley-3-2023-16-marzo-medidas-fiscales-financieras-administrativas-sector-publico-2023-dogc-num-8877-17-3-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.