EDICTO relativo a la disolución y liquidación de la Fundación Privada Museu de Puntes al Coixí.

El Ple del Patronat de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, en sessió extraordinària de data 30 de novembre de 2023, va adoptar els següents acords:

 

I. La dissolució i liquidació, de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, mitjançant la cessió global d' actius i passius a l' Ajuntament de l' Arboç.

 

II. Acceptar la cessió global d' actius i passius de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí a favor de l' Ajuntament de l' Arboç amb NIF: P4301600E ubicada al carrer major, numero 37 de l' arboç (Tarragona).

 

III. Gestionar el servei, en endavant, a traves de l' Ajuntament de l' Arboç. Per tant és l'adjudicatària del romanent patrimonial de la Fundació.

 

IV. Succeir universalment a la Fundació per part de l' Ajuntament de l' Arboç, assumint els drets i les obligacions de la Fundació extingida.

 

V. Facultar al president de la Fundació Museu de Puntes al Coixí perquè prengui els acords pertinents en relació a la dissolució i liquidació de la Fundació.

 

VI. Donar trasllat per la seva comunicació a la Direcció General de Dret i d' Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, perquè realitzi les actuacions oportunes, una vegada conclòs l' expedient.

 

VII. Publicar anunci en el DOGC per un termini de trenta dies, perquè es presentin les al·legacions oportunes. Aixi mateix estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament (https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0)

 

L'Arboç, 30 de novembre de 2023

 

Joan Sans i Freixas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12804 {"title":"EDICTO relativo a la disolución y liquidación de la Fundación Privada Museu de Puntes al Coixí.","published_date":"2023-12-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12804"} catalunya DOGC,DOGC 2023 nº 9057,Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-11/12804-edicto-relativo-disolucion-liquidacion-fundacion-privada-museu-puntes-coixi https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.