EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de marquesina para cubrir una parte de la gradería y la tribuna del campo de fútbol de Arenys de Munt.

No havent-se presentat al·legacions a l'aprovació inicial en el període d'exposició pública de trenta dies al BOP, al DOGC i al taulell electrònic de l'Ajuntament, per resolució d'alcaldia núm. 578/23, de data 29/11/2023, s'ha aprovat definitivament el Projecte de marquesina per cobrir una part de la graderia i la tribuna del camp de futbol d'Arenys de Munt, redactat per l'enginyer Sr. Xavier Brullet Coll (XB BRULLET ENGINYERIA), amb un pressupost de 185.609,09 € (IVA exclòs) i 224.587,00 € (IVA inclòs) d'execució de contracte. (Exp. 2439/2023)

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es pot interposar recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar al de la publicació d'aquest edicte o directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats d'aquesta jurisdicció de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la última publicació.

 

Arenys de Munt, 30 de novembre de 2023

 

M. Carmen Gómez Muñoz-Torrero

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12763 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de marquesina para cubrir una parte de la gradería y la tribuna del campo de fútbol de Arenys de Munt.","published_date":"2023-12-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12763"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Arenys de Munt,DOGC,DOGC 2023 nº 9057 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-11/12763-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-marquesina-cubrir-parte-graderia-tribuna-campo-futbol-arenys-munt https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.