ANUNCIO relativo a la convocatoria de tres plazas de administración general por estabilización.

Per acord de la Junta de Govern local de data 18/10/2023, s'ha acordat procedir a la convocatòria de tres places d'administració general, C1 i C2, sotmeses al procés d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs.

Per acord de la Junta de Govern de data 2023 es va acordar procedir a la convocatòria de tres places d'administració general, sotmeses al procés d'estabilització segons la disposició addicional 6, de la llei 20/2021 de 28 de desembre, pel procediment de concurs de mèrits, torn lliure, d'acord amb les bases publicades al Bolletí Oficial Provincial de Tarragona de data 09/12/2022, número d'inserció 10.798.

S'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

1 PLAÇA ADMINISTRATIU/IVA

- Règim jurídic: funcionarial

- Àrea/Unitat: Biblioteca/cultura

- Codi plantilla/ Codi Relació de llocs de treball: 33

- Escala: Administració general

- Subescala: Administratiu/iva

- Grup i subgrup: C1

 

1 PLAÇA AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA

- Règim jurídic: funcionarial

- Àrea/Unitat: Urbanisme.

- Codi plantilla/ Codi Relació de llocs de treball: 35

- Escala: Administració general

- Subescala: Auxiliar

- Grup i subgrup: C2

 

1 PLAÇA SUBALTERN/A

- Règim jurídic: funcionarial

- Àrea/Unitat: Cultura/Turisme

- Codi plantilla/ Codi Relació de llocs de treball: 10

- Escala: Administració general

- Subescala: Subaltern

- Grup i subgrup: AP

 

La convocatòria es publicarà al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al DOGC i al BOE, el corresponent anunci pel qual es dona publicitat a la convocatòria.

La resta de publicacions del procés selectiu es realitzarà a la seu electrònica de l'Ajuntament, llevat que resulti preceptiva la seva publicació en diaris oficials.

 

Creixell, 30 de novembre de 2023

 

Montserrat Muñoz Madueño

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12683 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria de tres plazas de administración general por estabilización.","published_date":"2023-12-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12683"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Creixell,DOGC,DOGC 2023 nº 9056 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-07/12683-anuncio-relativo-convocatoria-tres-plazas-administracion-general-estabilizacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.