ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la obra local ordinaria de soterramiento de la línea de media tensión de la avenida Onze de Setembre de Sant Pere Pescador (exp. X2023001368).

La Junta de Govern Local en sessió ordinària, celebrada el dia 22 de novembre de 2023, es va aprovar inicialment el projecte de l'obra local ordinària anomenat "Projecte tècnic de soterrament de la línia de MT de l'Avinguda Onze de setembre de Sant Pere Pescador, redactat per Edistribución redes Digitales, S.L.U., per l'import de 34.899,97€ IVA inclòs, conformitat amb l'article 37 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny en relació amb l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, s'acorda sotmetre a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant difusió del corresponent anunci al BOPG, al DOGC i a l'e-tauler de d'anuncis de la Corporació.

L'expedient es podrà consultar de forma telemàtica, a través de l' E-Tauler, accessible des la pàgina web municipal (www.santpere.cat).

 

Sant Pere Pescador, 28 de novembre de 2023

 

Així ho mana i signa

Agustí Badosa Figueras

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12615 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la obra local ordinaria de soterramiento de la línea de media tensión de la avenida Onze de Setembre de Sant Pere Pescador (exp. X2023001368).","published_date":"2023-12-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12615"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere Pescador,DOGC,DOGC 2023 nº 9055 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-05/12615-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-obra-local-ordinaria-soterramiento-linea-media-tension-avenida-onze-setembre-sant-pere-pescador-exp-x2023001368 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.