ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la relación de puestos de trabajo del Instituto Municipal Reus Cultura.

El Ple de l'Ajuntament de Reus, en sessió duta a terme el dia 17 de novembre de 2023, va aprovar definitivament la relació de llocs de treball de l'Institut Municipal Reus Cultura.

Per tot això, es fa pública la relació de llocs de treball de L'Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» que es troba disponible, per a la seva consulta, al portal de transparència de l'Ajuntament de Reus, accedint a través de l'enllaç:

http://transparencia.reus.cat/im-reuscultura/informacio-institucional-i-organitzacional/resolveuid/a4c85830dc744308a649ba403baa106a

 

Contra l'acord d'aprovació de la Relació de llocs de treball es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. Alternativament i de forma potestativa, es podrà interposar recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la seva publicació.

 

Reus, 27 de novembre de 2023

 

Jaume Renyer Alimbau

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12604 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la relación de puestos de trabajo del Instituto Municipal Reus Cultura.","published_date":"2023-12-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12604"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Reus,DOGC,DOGC 2023 nº 9055 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-05/12604-anuncio-aprobacion-definitiva-relacion-puestos-trabajo-instituto-municipal-reus-cultura https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.